`Mama imi este jena sa-ti spun, dar iti spun. Uite ce mi s-a intamplat... (aici spui tu) nu are de ce sa-ti fie rusine e mama ta si mie mi-a fost rusine de tata sa vorbesc probleme barbatesti cu el dar cu rusinea nu faci nimic, e mama ta. Bafta
Hey!
Eu unul zic sa-i spui direct, fara jena...
Este mama ta, si ea a trecut prin asta deci mi se pare mai mult decat normal sa vorbesti cu ea in cazul de fata...
Daca nu vrei sa-i spui direct sau daca cine stie, iti este rusine...atunci poti incerca sa-i spui pe ocolite.
Poti sa-i spui ceva de genul:
*Cand sunteti singure* "Mami, tie la cati ani ti-a venit menstruatia?" "Oare cand o sa-mi vina si mie?"
sau "Mama, stii, de o luna mi se intampla ___________" sau *varianta mea preferata* "Mami, am vorbit la scoala despre menstruatie si ne-au spus asistentele cate ceva... Oare mie cand o sa-mi vina?"
Bafta!
Esti luda... Chiar nu inteleg de ce nu ii spui la maicata. esti nebuna sau ce ai?
Pai ii spui pur si simplu Cauti un moment in care sa fiti doar voi doua si bine, poti incepe cu intrebarea: "Mama, tie la cati ani ti-a venit menstruatia?" si de aici ea iti va spune si te va intreba de ce si mna, dupa discutia vine de la sine si ii vei putea spune
mateia320 întreabă: