| mihneazu99 a întrebat:

Hi all! Cf? Am o intrebare. Imi place de o colega, dar nu stiu cum sa eu arat! Suntem in clasa a5-a. Imi puteti spune? PLZ!
FUNDA, norm!

Răspuns Câştigător
| cosmin23a a răspuns:

Spune-i-o frate nu trebuie sa o arati spune-i pana nu e prea tarziu. E din propria experienta.

4 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca sunteti cls a 5a.trimite i scrisorici.glumeamlaughing.cred:*.pai spune i. " sa stii ca imi place de tine." si comporta te frumos cu ea.zambeste i.smugsmug

| Elena_9064 a răspuns:

Buna.Offf iubirea asta apare de unde nu te astepti dar ea face parte din viata de zi cu zi. Imi amintesc cand eram si eu clasa a-5-a si eu eram ''indragostita'' de un baiat din scoala mea.Am un sfat spune-i celegei tale ceea ce simti pentru ea si poate si ea simte acelasi lucru pentru tine.Nu mai astepta mult timp fa-ti curaj si spune-i ce sentimente ai pentru ea daca nu o sa ii spui nu vei sti niciodata ce reactie va avea.Si un mic sfat ai grija cum ii spui ca o iubesti spune-i intr-un mod frumos si afectuos.
Si eu st fata am 15 ani si pun mare accent pe felul cum imi spune un baiat ca ma iubeste tr sa simt ca ma iubeste altfel nu are niciun farmec.
Iti urez mult succes.Si daca mai ai nevoie de sfaturi add elena_frumi te pup pa-pa:*wave

| LarisaDragomir a răspuns:

Si eu sunt tot clasa a cincea si iti spun nu o sufoca spune-i pur si simplu dar sa nu o faci sa se simta obligata sa te placa si ea

| Crivi a răspuns:

Eu zic sa "eu arati" cu notele din cataloglaughing