Si se va ajunge mai tarziu ca parintii tai nu se vor mai putea ingriji singuri, si tu ii vei ajuta singura pentru ca fratele tau va fi plecat departe si nu va prea fi interesat de problema. Cunosc un caz asemanator.
Pai, parintii tai nu au dreptul sa abuzeze, nu te pot bate si nu te pot da afara din casa, cel putin pana ajungi la varsta majoratului si ai terminat si liceul/scoala. Ai putea sa vorbesti cu cineva de la protectia copilului.
Si eu aveam certuri cu parintii si imi ziceau ca ma dau afara din casa sa ma duc la bunica sa muncesc. Stai linistita aces lucru nu se va intampla. Insa incearca si tu sa nu`i mai superi.
Fata sincer ma amutit rau de tot problema ta. O mama adevarata care te iubeste nu tiar zice asa ceva nici daca ai muta casa/blocu cu 2km mai la vale.Eu daca as fi in locul tau, as pune pe primul loc situatia familiara si apoi liceul deoarece si eu am patit ca tine da eram la scoala si 1luna de zile nu am fost la scoala pentru imi clarifica situatia familiara.Si Slava Domnului acum nu mai sunt nevoit sa stau cu frica ca ma bate si ma da afara.acum stau cu frica ca am profesori severi la liceu si am luat numa de 5 si 3 si nu stiu cum o sa zic asta la parinti.Eu unu cred ca daca am zis asta la parinti chiar ca pot sa-mi iau lumea in cap si sa ma duc unde si-a dus mutu iapa si surdu vaca! Multa bafta si sper sa rezolvi problema
Nu cred ca parinti tai te-au batut fara sa fi vinovata, eu cred ca tu nu ai avut grija de fratele tau.
Poate ar trebui sa fi atenta la ce faci.
Lasa sexu deoparte cu iubitii, si apucate de invatat.hoinareala si intalnirile prea dese in timpul scolii sunt pentru golance si nimfomane.treburile serioase sunt pentru oameni seriosi.si scoala e o treaba serioasa. iar acele anumite cauze, sunt cele enumerate.stiu si eu dar mai ales le stii TU.
cristynaGoldenRose întreabă: