Buna.Si eu am aceeasi problema...
Nu cred ca te lasa deoarece in ziua de azi se intampla foarte multe, mai ales noaptea...Si pe mine ma suna si imi face capul patrat, dar gandeste-te ca o face spre binele tau!
Intr-adevar cred ca mamele noastre exagereaza putin! Dar la urma urmei ele ne-au facut, le datoram viata, respect, etc.
Poate ca dupa ce o sa mai cresti, nu o sa mai ai asemenea probleme.
Depinde cati ani ai. Daca ai sub 17 ani, e normal sa fii acasa inainte de a se intuneca. Daca ai peste 17 ani, poate ca nu te-ai dovedit demna de incredere (ai intarziat peste ora promisa, nu ai spus exact unde si cu cine te duci, etc).
Nici pe mine nu ma lasa decat pana se intuenca!
Probabil ca isi face griji pentru tine sa nu apara vreun golan! Eu zic sa o asculti ca are mare dreptate sa nu te lase decat pana se intuneca!
Salut.Si eu aceeasi problema ca tine o am. Din punctul meu de vedere dumneaiei te iubeste foarte mult si stiind cate se intampla in ziua de azi ii este teama sa nu patesti ceva.
Asa sunt unii parinti.mai severi cu copiii lor...stai linistita, ei iti vor doar binele si nu ar vrea sa patesti ceva...la cate se intampla in ziua de azi in romanica noastra.si u ai doar 15ani, e normal sa iti interzica unele lucruri...cu timpul o sa vezi ca nu o sa mai fie asa... o sa ai mai multa libertate...asteapta sa mai cresti putin
Te iubeste am 30 de ani aceiasi problema am avut si eu ca tine nu ascultam de nimeni tot ce faceam era rau pe mine ma bateau si o uram da mia prins bine acum cine stie ce vagabonta asungeam, sun casatorita in spania am casa mea si un sot minunat soarta mea, a fost aici a ta va veni cind nu te astepti
Inseamna ca t iubeste mult sh i frica sa nu patesti ceva... dar nu este severa...