Pai nu era normal ca sa ii ei apararea prietenei tale, nu ai gresit cu nimic ca ti-ai aparat prietena, doar nu trebuia ca sa stai cu mainile in san si sa te uiti la ele cum se bat, iar Eddy daca tine cu adevarat la tine va trece peste asta, doar stii vorba aceea cine iubeste, iarta, in plus nu ai omorat-o, doar ai impins-o un pic si ea a cazut.Ca sa te revansezi nu prea ai ce face, decat sa iei intr-un fel legatura cu el si sa iti ceri scuze, sa ii spui ca te-a durut si pe tine sufletul cand sora lui a plesnit-o pe prietena ta, intreaba-l daca el era in locul tau, nu ar fi facut si el la fel, iar daca nu te iarta pentru aceasta mica greseala, inseamna ca nu tine la tine.
Te pupicesc si succes
Sa-ti ceri scuze si sa spui ca nu ai vrut sa faci intetionat si ca si Andreea i-a dat o palma prietenei tale cele mai bune!
Eu nu cred ca e vina ta...cum el si-a aparat sora tu ti-ai aparat prietena si el trebuie sa inteleaga asta...eu cred ca te va ierta
Buna
Si tu si el cred eu ca ati facut ceea ce trebuia :
el si'a aparat sora iar tu cea mai buna prietena
Este normal sa va certati, nu cred ca exista nici un cuplu care sa nu se fi certat macar o data . Eu cred ca ar trebui sa va intalniti fata in fata dar nu numai tu si el ci si prietena ta si Andreea.
tu ar trebui sa ii ceri scuze lui Eddi pentru cele in tamplate iar cele 2 fetitze (prietena ta si Andreea ) ar trebui sa se impace . Pana si cele mai bune prietene se cearta :d. Daca cele 2 va refuza sa isi vorbeasca si prietena ta va spune ca daca mai vorbesti cu Andreea sau cu prietenul tau nu mai vorbeste cu tine.
Asa mi s-a intamplat si mie :
eu am 2 vecine la bloc : amandoua prietene foarte bune. Dar cele doua nu isi vorbesc si a trebuit sa aleg una dintre ele care sa imi fie prietena. Am aleso pe cea care era cu adevar langa mine in momentele grele si cea care nu ma mintea si nu ma invidia.
Poti sa uiti toate cele scrise mai sus : si sa te duci la prietenul tau sa ii ceri iertare sa ii spui ca iti pare foarte rau si ca nu se va mai intampla.
Bafta
Schimba-ti comportamentul. Poate ca lui ii este rusine sa aiba relatii cu o fata violenta.
Sincera sa fiu ai facut ce trebuia.
Dar daca nu o impingeai era o tragedie?! Te inteleg. A fost din instinct dar ai exagerat putin.
Cat despre Eddi. a cam exagerat si el. Stia despre ce era vorba si de ce ai decurs la gestul la care ai decurs!? Vezi ideea e ca probabil s-a simtit prost in momentul in care ai impins'o pe sora lui de fata cu el... probabil a simtit ca nu are atitudine asupra ta
Cert e ca ai demonstrat ca esti o buna prietena si probabil ca si eu as fi decurs la acc gest. sau poate doar la o palma. El a demonstrat ca este un frate bun.
Eu te sfatuiesc sa lasi asa lucrurile pana maine si daca sunteti din acc scl sau clasa sa discutati deschis si intre 4 ochi si sa lamuriti lucrurile.
Multa bafta! :*
Anonimulee doar pentru ca am decurs la un gest destul de prostesc asta nu inseamna ca am intre 10-12 ani;]. Am 15 ani;]. Si ce am facut asa grav de trebuie sa afle " mami " si " tati " =]]? Fetelor va multumesc pentru sfaturi :*.
Sincer, daca ar exista vreodata o individa sau individ care sa se atinga de sor'mea, le-as zdrobi capatanile de pamant. Ar fi ultimul lucru pe care sa-l faca...
anonim_4396 întreabă: