Condoleanțe, treci prin ceva greu, înțeleg. Gândește-te ca acolo sus, ea va avea grija de voi toți
Azi nu am fost la scoală, cerc pedagogic...
Sincere condoleante...Trebuie sa fie foarte greu atat pentru voi, cat si pentru familia fetei.
Hmm. Ziua mea a fost chiar foarte buna, am scapat de ascultat ca prin urechile acului la fiecare ora.
Biata de tine sa sti ca iti sunt alaturi! Doamne fereste...doar roaga-te petru ele si totul o sa fie bine! Condoleante
Biata de tine, treci printr-o perioada foarte grea si iti trnasmit mii de condoleante
@Abgesang, deci e mai bine sa tii durerea in tine? Nu cred. Imi pare rau sa aud asa ceva. Condoleante voua si familiei ei. E un moment tragic pentru voi cu siguranta, dar asa e viata. Veti merge inainte...
Am trecut prin toate azi. el a lipsit azi, m-am certat cu el si a gasit un motiv sa nu ma infrunte am plans si pentru asta, dar si prietena mea
Abgesang vorbesc de asta pentru ca incerk sa gasesc alinare de si stiu ca nu o voi descoperi in situatia mea, te rog frumos sa nu insinuezi ca nu imi este greu, sufar ca un nenorocit i-a luat viata unei fete nevinovate