| Andreea3219 a întrebat:

Hi! cum a fost ziua voastra de scoala? a mea a fost groaznica la ora de spaniola, am aflat printr-un mesaj( fix cand profa ne dadea fisa de test)ca o prietena de-a mea si colegei mele, a murit traversand trecerea de pietoni, un nenorocit i-a fura viata, am renuntat si eu si ea la test si am iesit pe hol plangand in hohote, imi este asa de greu...

Răspuns Câştigător
| Beatrice a răspuns:

Condoleanțe, treci prin ceva greu, înțeleg. Gândește-te ca acolo sus, ea va avea grija de voi toți sad
Azi nu am fost la scoală, cerc pedagogic...

9 răspunsuri:
| Anduciu a răspuns:

Sincere condoleante...Trebuie sa fie foarte greu atat pentru voi, cat si pentru familia fetei.
Hmm. Ziua mea a fost chiar foarte buna, am scapat de ascultat ca prin urechile acului la fiecare ora.

| DaianaOpris a răspuns:

Biata de tine sa sti ca iti sunt alaturi! Doamne fereste...doar roaga-te petru ele si totul o sa fie bine! Condoleantecryingbroken heart

| DaianaOpris a răspuns:

Biata de tine, treci printr-o perioada foarte grea si iti trnasmit mii de condoleante

| Laura a răspuns:

Dacă îti este așa de greu de ce vorbești despre asta? thinking

| DamnedShadow a răspuns:

@Abgesang, deci e mai bine sa tii durerea in tine? Nu cred. Imi pare rau sa aud asa ceva. Condoleante voua si familiei ei. E un moment tragic pentru voi cu siguranta, dar asa e viata. Veti merge inainte...

| Kqzu97 a răspuns:

Ziua mea a fost plictisitoare rau...straight faceApp imi pare ff rau de prietena tasad

| Andreea3219 explică:

Am trecut prin toate azi. el a lipsit azi, m-am certat cu el si a gasit un motiv sa nu ma infrunte am plans si pentru asta, dar si prietena meacrying

| Andreea3219 explică:

Abgesang vorbesc de asta pentru ca incerk sa gasesc alinare de si stiu ca nu o voi descoperi in situatia mea, te rog frumos sa nu insinuezi ca nu imi este greu, sufar ca un nenorocit i-a luat viata unei fete nevinovatesad

| anamariamjj a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru voi 2sad
Condoleantele melecrying