Nu, nu face sex, dar se lauda. Minte cu nerusinare, dar asta nu e anormal pentru un adolescent, mai ales daca are o educatie mai precara.
Salut! Desparte-te de el! E un obsedat! Oricum majoritatea relatiilor din copilarie nu raman pe viata si in plus el te vede ca pe jucaria lui.Crede ca poate face ce vrea cu tine doar fiindca esti prietena lui.Se crede superior! Ei bine, pune piciorul in prag! Arata-i ca nu este! Bafta!
Despartete...este si el un "smecher" care nu stie pe ce lume traieste...se uita si el la un film si gata zice ca a facut sex deci este un mincinos
Buna.Deci tema asta ii haioasa rau.Bine ca tu joci nfs si el face sex asta ii fain.Merge la tara. Dar... problema ii urmatoarea:ca daca din spusele tale zici ca a mai facut sex inseamna ca vrea sa stea din cate am inteles cu tine numai pentru a face sex.Si daca nu ai incredere in el in privinta prieteniei lasa-l ca baieti mai sunt ca si fete destuiiii pe lumea asta. Iar daca zice ca nu poate astepta pana la 18 ani inseamna ca ii obsedat sexual.Deci nu rezista o saptamana fara xxx.Deja ma lungesc cu cuv asta. Oricum daca mai zici ca te-ai dat la frateso poate fi si gelozia ca s-a dat si el la alta fata, sau daca a fost el primul care a facut pasul stramb.
Iar pentru problema ta daca nu te iubeste asa cum esti ci numai pentru xxx lasa-l ca ii un bou.Scz de exprimare. Oricum faci cum crezi ca iti este mai bine.
O zi buna.
La 14 ani ii place sa faca sex?El si Chuck Norris.Sa fim seriosi, asta este o prostie.
Eu zic ca nu merita sa faci ceva daca tu nu vrei.Scuze ca-ti distrug visele, dar asta nu este iubire
Eu zic sa te bucuri de copilarie.De ce sa te grabesti pentru. teribilismele unuia?
Bafta!
Sa nu faci sex cu el doar pentru ca iti cere el, in primul rand pentru ca in iubire nu se pun conditii iar in al doilea rand esti inca prea mica, la 17-18 ani e o varsta potrivita pentru a incepe viata sexuala(daca te simti pregatita). R eferitor la iubire...nu cred ca la 14 ani se poate vorbi despre asa ceva.
1.Nu se face sex la 14 ani.
2. Intreaba-l daca vrea sa iesiti la un suc in oras!
3. Sper sa mearga!?
In primul rand nu trebuia sa te dai la fratisuCa ce chestie te-ai dat la fratisu? Doar ca sa i-o platesti cu aceeasi moneda?
Bun... voi la 14 ani faceti sex?Adica nu uh eldoamne
Si oricum daca tinea la tine trebuia sa stie ca odata ce faci sex relatia voastra se duce de rapa.Inseamna ca el a fost cu tine doar ca sa te foloseasca si asta e naspa.Fii fata desteapta si numai pune botu` la ce zice si ce face, vezi-ti de viata si traieste-ti copilaria
O sa te saturi de baieti... dar cu anii astia nu te mai intalnesti niciodata, profitha de ei:*
Sper ca nu te-am suparat, am incercat doar sa te ajut:*
Cred ca asa cum zici tu sunt doar "abureli". el cauta pe cineva sa faca sex iar tu te intrebi daca te iubeste. cred ca amindoi v-ati gresit partenerul.
La varsta aceasta relatiile nu dureaza mult si nu se pun prea multe sentimente asa ca despartete de el, ca mai sunt si altii
Tipul se crede vreun VIP. dar cred ca habar nu are ce spune daca se masturbeaza nu inseamna ca face sex.in locul tau ii ****am un pumn in gura
Clar ca nu tine la tine cel mai bine este sa te desparti de el; o persoana care te iubeste nu te pune sa faci ceva ce nu stii daca iti doresti inca; daca te-ar iubi cu adevarat nici nu l-ar interesa daca o faceti acum sau peste nu stiu cati ani; cel mai bine e sa te desparti de el; gandeste-te poate...meriti mai mult!
Ii arde de pi2de la 14 ani.
mai bine indeparteaza-te de el cat mai repede cu putinta
Tu ai vrea sa te casatoresti cu unul care a inceput de la 14 ani si a trecut prin tot cartierul pana sa ajunga la tine?
Fara suparare: Eu cred ca poti sa simti dragoste la 14 ani, dar te intreb: crezi ca la 14 ani poate fi vorba de dragoste adevarata - care sta alaturi de tine la bine si la rau pana la moarte?
Chiar daca a facut sex, sau nu, asta nu inseamna ca trebuie sa-i fi obligata cu ceva! Atata timp cat tu nu esti pregatita de asa ceva, nici cu el nici cu altul, fi sigura ca asta nu e de tine! E tipul care daca vei ramane cu el, te va pisa mereu la cap sa o faceti! Daca acum va tot certati, ce veti face peste un an, doi! Lasa-l fata draga in plata lui, caci mai sunt si alti baieti, cu care poti sa ai discutii mai interesante, decat laudele lui! Nu merita sa-ti bati capul, cu ce sa faci si sa nu faci, caci daca e pana acolo, toti baietii vor sa o faca, dar nu toti au nesimtirea sa ti-o ceara! Succes in ceea ce vrei!
Ba da toti NU NU FACE ""PROSTII "" cu el da daca fata se razgandeste maine e trebuie ei pana la urma ei virginitatea ei si ia decide cand cum si unde sa si-o piarda (varsta minima e de 16 ani nu 18, pana la 16 ani nai voie dupa aia poti la greu )
I_and_chocolate... te-am facut eu proasta pe tine ca sa ma faci ciutanca proasta? zi ca nu imi e frica sa ma iau in gura cu nimeni