De unde sa incep eu sa-ti explic ca ai gresit cam in tot ce povestesti aici? Daca n-ai inca 14 ani, nu e problema, sunt copilarii si in scurt timp lucrurile se schimba oricum. Dar daca esti mai mare, ar fi cazul sa judecati un pic mai mult, si sa inveti din greseli. Azi iti bati tu joc de un baiat, maine isi va bate un baiat joc de tine si incepi sa bazai si sa te intrebi cu ce ai gresit. roga-ti parintii sa te invete despre respectul pentru cei din jur si vei intelege unde ati gresit, toate. Abia dupa ce vei fi inteles notiunile de baza intr-o prietenie vei putea incerca sa repari greselile. Din cum iti descrii prietena se pare ca o desconsideri si dupa ce ai pierdut-o, tu ai fi bucuroasa sa stii ca prietenele tale te considera uratica si prostuta? Mai ai de invatat
Nu suntem geloase, si... ei bine toata clasa zice ca e urata, si mi-emi zic ca-s urata, si poate de aia ne intelegeam atat de ine.Si ma doare, ca a vorbit doar 2 ore (cand sau "cunoscut") cu el, si a si sters 6 ani din vata ei, petrecuta cu mine x-(
Voi doar sunteţi geloase că îşi face ea prieten. Punct. Nu încape îndoială.
Şi nu înţeleg, de ce înseamnă neapărat că a şters 6 ani din viaţa ei dacă şi-a făcut prieten? Ce? Nu mai poate vorbi cu voi dacă are prieten?!
Măi măi măi... avea dreptate bunica mea când spunea că fetele sunt mult mai rele decât băieţii.
Mersi, sunt mai rea ca un baiat XD Nu suntem geloase.Si punct.Am vorbit si noi cu baiatul, si avea vicia unui barbat, nu adolescent.Si cum s-ti faci prieten, daca nu l-ai mai vazut in veata ta.Si daca asi fi vrut, si acum lasi fi avut pe baiatul ala.Marog,dar m-am trezit la realitate! Vor sa se intilneasca, si ce se intampla, daca o violeaza, sau o ucide?