@bloodlover66:Sunt fata(citeste numele) si am aproape 14 ani... Familia noastra are o conditie financiara foarte buna, deci nu bani sunt problema.
@Prettydouce:si eu am mama vitrega insa ea tine mai mult cu mine
@Ralucutza:copilu'...ai idee ce inseamna 20-30 de milioane de euro? eu cred ca nu.Nici cel mai scump telefon din lume nu costa atata...merci pentru sfat oricum
Of, stiu cum e! Eu am doar unul, dar fac cat o mie la un loc! Eu am avut un iPhone, nu un iPod ca tine, si l-a stricat, cu toate ca a costat ceva... adica vreo 20-30 de milioane de euro si imi pare rau de el. Nu stiu cum face el ca sa ii cumpere asa ceva, macar mie ar trebui sa imi dea mai multa atentie (dar el are cam 6 ani, ca si al tau), dar si lui fiindca este totusi mic. Dar eu am nevoie ajutor pentru scoala, ma rog, la teme dar nici un pic?! Totusi ma lasa sa imi iau eu singura notele, nu ii intereseaza de mine chiar deloc. Si cand am luat si eu un 10 curat la o lucrare, nici nu au dat importanta. Este adevarat ca cu o floare nu se face primavara, dar macar sa se bucure de notele luate de mine! As vrea sa nu mai fie asa de rai cu mine, si sa il rasfete. De bani nici nu ducem lipsa, dar sa imi dea 20-30 de milioane sa imi cumpoar un nou iPhone! Pai, cu alocatia mea de 45 de lei nu cred ca voi strange nici intr-un an... Mai ales ca si mama imi ia vreo 20 de lei pentru incaltaminte si imbracaminte, uneori luindu-mi inca 10 lei sau toata alocatia si pentru el. Eu as zice ca sa le explicam mai apropiat (ca intre patru sau sase ochi) de ce sunt trista. Daca intelege e foarte bine, si ii voi spune ca sa nu ii mai dea atata importanta lor, adica mai putina si mie un pic mai multa. Si eu mai imprumut de la ei multe, dar ambii parinti ma cearta si ma si pedepsesc uneori cu lunile. El mai este si paracios, ca altfel nu se putea sa ma certe mai mereu. Am fost si eu la concertul lor si mi-au stricat autograful, vreau sa zic tot CD original cu toate albumele si nu s-a intamplat nimic. Este cam nedrept pentru mine ca sa mi se faca asa ceva. Sper ca ti-am fost de folos si succes!
Ma rog, ala era iPhone 4 nu 3... Si de aia ca e cumparat de curand si mi l-a sticat!
Si eu am frate mai mic...Si e diferenta de 8 ani intre noi.Ma bucur ca cineva a pus intrebarea asta.
Asa sunt parintii, ii trateaza pe mezini mai cu atentie, si tata e la fel.(mama nu prea)
Nu stiu, credeam ca mie imi fac asa parintii fiindca sunt adoptata de tata, dar nu cred ca-i asa dupa ce ti-am citit mesajul. Dar asta nu are importanta...Fratii tai sunt mai mici, nu stiu ca-i rau ce fac si de aia poate nici nu sunt pedepsiti de tatal tau, ar trebui sa discutati(tu si mama ta) cu tatal tau si sa le dati cadouri mai speciale odata la 6 luni sau un an(ca sa aprecieze mai mult) si eventual sa fie pedepsiti pentru ce strica si data vitoare cand mai strica ceva sa nu le mai luati cadouri.
Vai, daca as fi avut un cd cu autograf de la metallica si fratele meu mi l-ar fi spart l-as rupe in bataie
Ce viata horror ai! ce bine ca nu am frati! pai incearca intr-o zi cand nu is gemenii acasa u si mama ta sa aveti o discutie serioasa cu tatal tau si sa incercati sa ii explicati ca si voi faceti parte din familie nu numai ei ca si voi il iubiti la fel de mult chiar daca ei sunt mai mici asta nu conteaza totul are o limita!
asta este parerea mea u fa ce crezi
Ei bine tatal tau o sa i mai rasfete o vreme. Ei sunt mici iar tu esti presupun mai mare. Cati ani ai? Poate te considera barbat iar asta inseamna ca, ca barbat sa iti castigi singur bani. Incearca sa-i explici tatalui tai cum te simti si arata-i ca meriti ceia ce iti doresti. Daca nu este problema de bani asta ar trebui sa rezolve. Daca nu trimite-mi un mesaj poate imi mai trece ceva prin cap. :d Succes
raluca0306 întreabă: