| Fetitsa123 a întrebat:

Hi TPU.Acum cateva ore m-am plimbat cu catzelul meu. Iar doua fetitze se jucau. Cand am trecut pe langa ele una din ele a inceput sa tipe de frica. I-am zis ca catzelul nu musca si nu-i face nimic. Apoi a venit tatal fetei care a strigat si a spus ca imi spanzura catezelul daca nu il tin in lesa. Iam povestit si tatei si m-a certat a zis ca sa nu mai merg pe acolo sa nu-i creiez probleme. Ce credeti ca trebuie sa fac de acum inainte?

12 răspunsuri:
| elenutza27 a răspuns:

Eu spun sa iti tii cainele in lesa. Nu numai ca oamenilor le este frica (copiilor) dar se poate intampla ceva rau cu el.
Sigur tu te-ai simtit foarte prost din cauza acelui om.
Incearca sa mergi prin locuri in care nu sunt copii mici si fricosi.
Bafta!

| Bailey a răspuns:

Incearca sa eviti acel loc unde se afla oamenii aia. Ocoleste-i ca sa nu iti creezi probleme. Nu are rost sa ti se faca vreo declaratie pentru o chestie as aminora. Mai bine ii eviti si gata. Sper ca te-am ajutat. funda? :*

| Kinkyz a răspuns:

Nu o sa-ti faca nimic.Plimba-te cat vrei cu cainele.

| 11Teodora a răspuns:

De acum inainte ar trebui sa fii mai atenta deoarece copii mici se sperie repede.Iar parintii stii cum sunt, tin cu copilul lor pentru ca ii iubesc cel mai mult pe lume.Iti urez succes

| Ionait a răspuns:

Sa inveti limba romana.

| dragonul96 a răspuns:

Tipul acela ii dus cu cabina, ii nebun rau de tot, si el si handicapata de ficasa, scuze vocabularul. eu zic sa incerci sa nu ii faci prea multe probleme tatalui tau, dar eu zic sa mai mergi pe acolo cu catelul ca tu nu ai fost de vina cu nimic, proasta aia a inceput sa urle ca o fricoasa. nu-i baga in seama.

| selenahermy a răspuns:

Sa nu mai mergi pe acolo. unii oameni sunt foarte aspri si cruzi cu animalele asa ca nu m-ar mira daca l-ar spanzura.nu mai merge pe acolo si pune cainele in lesa pentru ca cred ca daca nu are lesa te poate amenda si [lus ca mai dai de cine stie cine

| Lorreyn a răspuns:

Pai pentru binele catelului si al tau ca sa nu te certe ar fi ok sa eviti locul asa cum ti a zis si tatal tau sau sa iti incerci norocul si sa mai treci pe acolo si sa incerci sa ii arati fetitei si tatalui ca, cainele nu musca si este cuminte si daca nu inteleg se aplica varianta de sus.

| PinkPanther a răspuns:

Pe viitor tine-l in lesa si da-i drumul doar in spatiile special amenajate pentru catei. O sa mai gasesti nebuni ca astia si mai bine eviti situatiile, e mai simplu.

| ignore a răspuns:

Plimbatil prin alta parte sau ia-ti o lesa.

| William a răspuns:

Daca cainele tau nu a latrat sau nu a facut nimic care sa o sperie pe fetita aia mergi la taicasu si spanzura-l sau pune-ti cainele sa ii muste fetita, asa ca sa aiba un motiv sa fie suparat pe caine big grin

| Zenithf a răspuns:

Cand iesi in strada cu canele, pune-i lesa si botnita. Asa este legea. In plus, iti mai trebuie si o maturita si faras si pungi mici pentru gunoi, in cazul in care il apuca nevoile pe strada.