anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi, TPU.am o mica problema, poate e cam mare.am un baiat in clasa de care sunt indragostita de f mult timp. el ma baga des in seama.mentionez ca e cam nebun. dar daca sunt suparata ma intraba ce am patit. oare ii pasa de mine sau nu? voi ce credeti? ce sa fac cu el?

2 răspunsuri:
| deea_4470 a răspuns:

Buna.happy

Pai daca el te intreaba atunci cand esti suparata ce ai,si te baga si in seama mai tot timpul,,probabil ca tine la tine.
Si incearca si tu sa vezi daca ii place de tine,adica sa-i placa de tine pentru. o relatie(asta daca vrei). Intreaba-ti colegii,sau mai bine intreaba-l pe el daca ii place de tine.Iar daca spune ca da, fa-i un apropo, adica sa vezi daca ar vrea sa fie impreuna cu tine!:X

Succes!kiss

| starcicky a răspuns:

Eu zic sa nu renunti.Incearca mereu sa ii arunci un zambet sincer cu o nota de de flirt.De fiecare data cand sunt suparata, nu ma intreba nimeni ce este cu mine.Deci,DA,chiar cred ca lui ii pasa de tine.Incearca de fiecare data can lui i se intampla ceva rau,sa fii acolo, langa el, dar sa nu il sufoci pentru se poate isca o certa(am patit-o).Deci...Succes!