Stii, o solutie foarte buna ar fi sa mergi in parc. Sunt sigur ca e macar o persoana acolo ce s-ar intelege de minune cu tine. Faptul ca nu ai iesit pana acum inseamna ca ti-ai plans de mila din cate cred. Iti voi da cateva sfaturi pe care eu le practic zilnic: in fiecare dimineata cand ma trezesc fac o alegere, aceea de a fi fericit si ma ajuta mult de tot. Tot timpul incerc sa realizez ca eu sunt format din doua parti: una slaba, care poate fi judecata oricand si una incredibil de puternica, ce poate sa indeplineasca orice isi propune, care vede ca lumea este perfecta exact asa cum este ea si mai ales se simte bine in pielea ei. Stiu ca o sa sune ciudat dar nu te gandi la ce o sa creada altii despre tine. Uite, atunci cand esti trista sau descurajata vorbeste cu acea parte din tine cu voce tare sau in minte spunandu-i lucruri de genul: "Hey, te descurci de minune. Ador faptul ca suntem impreuna si ne acceptam asa cum suntem" Mi-aduc aminte cu drag de un citat ce era cam asa: "Oamenii cad pentru a invata cum sa se ridice inapoi singuri" As fi incantat daca as afla ca te-am ajutat macar putin de tot. Iti urez tot binele din lume!
In primul; rand gaseste-ti o BFF... si intra in grupul ei de prieteni sau demonstreazale colegilor de clasa ce esti f de treaba iesind cu ei in pauze, distrandu-te etc. si ai sa vezi ca restul' vine de la sine
Nici eu nu am prieteni si cred ca sunt mai maricik fata de tine.adica am trecut de liceu
Fa-ti o prietena sau mai multe... e greu fara. dar fi atenta ca sunt mai multe feluri de priete iti faci. unele doar zic ca iti sunt prietene dar. cand colo nu iti sunt(doar te brfesc si doar vor sa profite de tine)deci ai mare grija
Bafta!(funda?)
Buna! E urata situatia asta! Dar gandeste. te ca daca nu ai niciun prieten e o problema la tine! Incearca sa analizezi putin lucrurile si sa vezi ce ai facut sau ce ai gresit? Poate e doar parerea ta ca esti o fire sociabila! In ochii altora nu pari asa! Incearca sa iti gasesti un cerc de prieteni si sa semene oarecum cu tine la comportament si gandire! Cand ai ocazia sa iti faci prieteni, nu ezita! Arata. le ca esti de treaba si ca puteti purta o conversatie placuta pentru inceput! Deci, analizeaza. te putin! Si vei avea multi prieteni!
Buna, Gabitza! Apropo de rasp tau la intrebarea mea...Sa stii ca poate ai dreptate, e posibil sa nu fiu asa cum cred eu, dar problema clar nu e numai la mine.Stau intr-un oras mic, iar daca nu am creat legaturi de prietenie de mica(pe atunci eram tare timida), acum e tare greu sa gasesti pe cineva care sa iti fie alaturi Asta e adevarul din pacate.
Fa-ti alti prieteni la scoala. Daca nu iti gasesti la scoala foloseste-te de hobby-urile tale ca sa intri in grupuri cu aceleasi pasiuni ca si tine.