| jessica1234 a întrebat:

Hi TPU! Eu am o problema mare! Am o Mătușa din partea lui mami si cand aveam eu o luna ea s-a căsătorit! Avea mare probleme cu soacra lor! Ei au facut o căsuța frumoasa( unchiul meu are probleme cu alcoolul) si unchiul meu i-a dat foc! Ok au trecut peste asta si au plecat în Franța la munca si unchiul meu si-a rupt piciorul si a stat o vreme in spital si iar a urmat o cearta cu soacra ei! Ok! Iar s-a îmbătat unchiul meu o data si matusa mea a venit la noi în Austria si a stat o luna! Apoi din nou s-au impacat( nu stiu de ce)! Acum și-au facut o casuta frumoasa aproape gata! Azi Am auzit din nou ca matusea mea vine cu avionu in Romania ca s-a îmbătat unchimeu din nou(nu s-a îmbatat de câtiva ani)! Acum matusea mea a ajuns si sunt singura acasa mama si tata sunt la munca si sora mea e la mare acuma plânge într-una si nu stiu ce sa fac sa o liniștească! Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

In primul rand, spune-i sa-si stearga lacrimile si incearca sa o amuzi sa o incurajezi, fi langa ea.e mai important sa fi langa ea in momentul de fata sa vada ca e sustinuta.

1 răspuns:
| Ghknn a răspuns:

Sună-ți părinții!