| KidaaSkizzo a întrebat:

Hi,TPU!
Hmmm...Faza e ca vreau sa aflu daca ma place un baiat, dar sunt o fire mai timida si nu pot sa-l intreb.
In ore imi zambea si imi facea cu ochiul.Suntem mult mai apropiati decat inainte si de cateva ori m-a imbratisat.
So...Ce sa cred?!

Răspuns Câştigător
| Bellathaa a răspuns:

Uite ce trebuie sa faci: Ignoral o zi, doaua, trei daca e nevoie, daca cu adevarat te place v-a indrazni sa te bage in seama, ingrijorat de starea ta (indiferenta, suparata, pierduta in spatiu). Atunci daca te v-a baga in seama. Intreaba-l asa "tu de ce iubesti?". daca respunsur v-a coincide cu tine, fi sigura ca te place, si nu mai ezita si spune-i ca-l placi :*! Succes! Funda?batting eyelashes

| KidaaSkizzo explică (pentru Bellathaa):

E o idee foarte buna. Multumesc! Iti dau fundita!

| Bellathaa a răspuns (pentru Bellathaa):

Mersi pentru Funda, Esti o scumpa!:*

15 răspunsuri:
| Oliveoo a răspuns:

Vezi cum decurc lucrurile, nu il intreba daca te place pentru ca oricum el iti va spune daca vrea sa fie cu tine, fi tu insati si lasa sa mearga totul de la sine tinand cont ca esti si o fire mai timida. Eu sincer cred ca baiatul te place daca te-a imbratisat si iti zambeste...

| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Direct cu tupeu: Vrei sa fim impreuna?
Si daca nu, ce poate sa se intample viata merge inainte laughing

| MioaraParalescu a răspuns:

Pai din moment ce zici ca ti-a zambit si ti-a facut cu ochiul inseamna ca te simpatizeaza.Ai putea pune o prietena sa-l intrebe daca te place happy

| KidaaSkizzo explică (pentru MioaraParalescu):

Este si asta o idee. Multumesc! :-D

| MioaraParalescu a răspuns (pentru KidaaSkizzo):

Cu placere si mult noroc!
happy

| Koalass a răspuns:

Ai putea sa pui pe cineva sa-l intrebe

| denisa2003 a răspuns:

Deci uite ce trebuie sa faci te duci la el, ii zici ca vreti sa discutati dupa ore, daca te intreaba de ce, ii raspunzi cavrei sa stii ceva despre el dar vrei sa fiti singuri, acolo il intrebi tie iti place de mine? si daca zice nu nu are nimic mai exista o gramada de baieti pe planeta asta

| KidaaSkizzo explică (pentru denisa2003):

Oki,multumesc mult :-)

| denisa2003 a răspuns (pentru KidaaSkizzo):

Cu placere

| alinussa a răspuns:

Cred ca te place. Poarta-te cu el ca si pana acum pentru ca daca faci tu primul pas isi va face o impresie gresita despre tine. Mai tarziu sau mai devreme isi va face el curaj sa iti zica ca te place. Sau pune o prietena sa vorbeasca cu el sau cu un prieten de al lui daca vrei sa aflii mai repede.

| KidaaSkizzo explică (pentru alinussa):

Multumesc de sfaturi. Asa voi face! kiss

| Pricop_Ilinka_Stefana_1995 a răspuns:

Uite ce as crede eu:el te place, dar ca si tine, e un pic cam timid(in afara de imbratisari).Ar trebui sa ii spui ce simti pentru el iar el iti va spune daca simte si el ceva pentru tine.Deci, incearca sa faci tu primul pas.happy