| jessica1234 a întrebat:

Hi TPU! Ma simt asa de nedorita de o Mătușa din partea lui mami! Am mers la ea acasa la ea si am stat vreo 2 ore! TOate bune si frumoase pana cand ea mia spus ca sora mea ale (o cheama alexandra si are 18 ani) e mai buna decat mine! Nu stiu in ce sens! Ea e mai frumoasa eu nu ma consider asa frumoasa(am 14 ani) pe ea o baga toata lumea in seama pe mine ma saluta si atat! Toata lumea o crede perfecta pentru ca a luat permisul de conducere, a luat bacul si face 439 de like-uri pe facebook in 10 minute( nu exagerez!)! Macar aici pot sa ma descarc! Eu sunt o fire care mai timida mai Rebela! Si parintii mei daca nu vreau sa fac ceva tot o baga pe ale(sora mea) in discuție:,, ea a facut asa, ea a fost asa!" Nu mai suport! Daca primesc si eu o ciocolata de ziua mea ceva ea o mananca si imi zice:,, lasa ca iti cumpăr alta!" Nici o data nu mi-a cumpărat! Ce ma sfatuiti sa fac?
FUNDITA! :*••

Răspuns Câştigător
| FeliciaCorinaA a răspuns:

Din pacate, asta e necazul celor mici. Te astepti, probabil, sa fii rasfatata fiindca esti mezina insa langa tine o ai pe Princess Daiana Varianta Romaneasca. Ignora situatia si vei vedea ca o data ce vei creste si tu vei da motive parintilor tai si rudelor tale de a fi mandre de tine. Rabdare!

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"face 439 de like-uri pe facebook in 10 minute", inseamna ca are doar CRETINI in lista, punct.

| anonimg a răspuns:

Nu mai cauta sa "depinzi" de ceilalti. Nu te mai lasa etichetata de altii. Tu esti si tu si gata. Ce, daca sora ta e mai buna, oare nu pentru ea e mai buna? Sau ai tu vreun folos daca ea e mai buna? Nicidecum. Iar daca ea e mai buna asa cum zice, atunci sa fie buna cu oamenii; altfel la ce e buna? Altfel, "femeia frumoasa si fara minte este ca un inel de aur pus in ratul unui porc." - (Proverbe.11:22) Si in alta parte este scris: "Daca nu poarta cineva grija de ai lui, si mai ales de cei din casa lui,[.]este mai rau decat un necredincios." (1Timotei.5:8) Nu te mai uita la oameni, si nici la tine; ci priveste la Dumnezeu. Este vital pentru noi lucrul acesta.
El spune: "Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui". (Proverbe.19:22) Sora ta e apreciata de oameni dar nu si de Dumnezeu. Ea si-a luat lauda de la oameni. Un om adevarat isi scoate lauda nu de la oameni, ci de la Dumnezeu.
Sora ta nu ti-a cumparat niciodata ciocolatile mancate de ea? Nu-i nimic. Biblia ne indeamna: "Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se increde in El!" (Psalm.34:8)
Lasa-i pe oamenii rai in durerile si pacatele lor; dar lasa-L si pe Dumnezeu ca sa te ridice mai presus de ei. El vrea sa faca aceasta; poate sa o faca numai daca Il vei lasa. "Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna." (Matei.11:28) Dumnezeu iti va da tot ce ai nevoie.
Pleca-te pe genunchi si stai de vorba cu El in rugaciune, in intimitatea ta; si in cuvintele tale -in gand sau cu voce tare- spune-I tot ce ai pe suflet. Caci Bunul nostru Tata ceresc a fagaduit: "Inainte ca sa Ma cheme, le voi raspunde; inainte ca sa ispraveasca vorba, ii voi asculta!" (Isaia.65:24)

Uite o carte foarte frumoasa:
http://www.bibliotecapemobil.ro/......0White.pdf

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!