| LarisaDragomir a întrebat:

Hi TPU! problema cu dragostea la cls a cincea.imi place unu de a saptea si nu prea inteleg daca ma place sau nu fiindca niste tipi i-au facut o farsa.deci l-au sunat si l-au intrebat daca e cu mine si chestii si chestii. el e chiar un baiat dargutz kiss si eu chiar il plac.
faza e ca am vb cu el pe mess si i-am zis ca-mi place dar el a zis ca problema e ca are iubita, dar a mai zis si daca o sa se desparta o sa se gandesca la mine.
am cateva intrebari din povestea asta: s-ar uita unu de a saptea la una de a cincea?, oare vb serios?, e rau sa cred sa sper?, oare ii despart?, daca da cum mi-l scot din cap?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Prea multe intrebari pentru sentimentul dragoste, dar de asta si stau pe siteXD.
Oricum, deci sa recapitulam. esti cls a 5 a, si tie iti place de un baiat de cls a 7 a... O sa iau pe rand fiecare intrebare care ai pus-o si o sa incerc sa rasp. deci nu e mare diferenta de varsta tinand cont ca nevasta fratelui meu este cu 3 ani mai mare ca el.
Spui ca niste baieti i-au facut o farsa si ca l-au intrebat daca e cu tine. Ar fi bine sa nu ai o reputatie foarte proasta in scoala, astfel incat amicii lui sa zica "iaute si la asta, sta cu aia, care e." si depinde ce reputatie ai tu acolo, si ma refer la comportament nu la altceva.
Ai vb cu el pe mess si i-ai zis ca-l placi. Foarte bine, in sfarsit vad si eu o fata care ii spune drept in fata unui baiat "te plac", bine nu chiar in fata, dar ai avut curajul sa spui, bravo. Daca spui ca "a zis ca mai are o iubita, si daca o sa se desparta de ea o sa se gandeasca la mine" si cuvantul cheie fiind DACA... nu a zis "ma voi despartii de ea si voi fii cu tine", deci nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi ca se v-or despartii din cauza tawinking bine, e normal ca prietena lui sa zica "din cauza ta m-a parasit" atunci cand o sa va vada impreuna, dar nu e din vina tawinking
Deci, ti-am raspuns la majoritatea, mai am la cateva. Nu, nu e rau sa speri, sa crezi, e chiar foarte bine ca nu te lasi batuta asa repedewinking
Poate vb serios, nu ai de unde stii, dar nu ai nici de unde stii ca facea mijot de tine, in fond, dc ar face misto? Pt ca iti place de el? Ar trebuii sa fie bucuros ca-l place cineva, nu sa faca misto.
Si daca nu mai vrei sa fii cu el, insa nu ti-l poti scoate din cap, doar gaseste-ti alt baiat de care sa-ti placa, si asa o sa-l uiti repedewinking
Si sa nu uit sa-ti dau si sfaturi, de obicei asta fac la sfarsitul unui rasp
Sunt baieti cu diferite preferinte, ai grija cum te comporti in preajma lui, intereseaza-te ce fel de fete ii plac lui si asa sa te comporti, daca lui spre ex ii plac fetele cuminti si linistite asa sa fii si tu in preajma luiwinking
La fel, ai grija pentru ca el, in clasa a 7 a, este o perioada in care hormonii trec la treaba, si din sarutari si atingeri discrete, sa dati in alte chestii, pentru ca la varsta ta, tu fiind cls a 5 a nu este deloc recomandat, plus ca tu ca fata vei mai avea iubiti destui. Deci, daca trece la chestii mai serioase doar refuza-lwinking
Bafta!

1 răspuns:
| Elena_9064 a răspuns:

Buna.Deci tu esti cam mica pentru un iubit. Inteleg ca tu simti ceva pentru el asa se intampla mereu... Eu cred ca el este cu capul in nori. Deci eu cred ca nu este importanti ani.Si daca chiar tear place iar da papuki lu fata aia si ar sta cu tine.Nu te lasa ''distrusa'' de un baiat nu trebuie sa te gandesti numai la el. Uital este mai bine sa nu mai te gandesti la el gaeste-i defectele si gandeste-te la el ca sa il uiti mai usor.Esti prea mica si prea '' fragila'' ca sa ai iubit la ani tai.Eu sunt clasa a 8 a si am 14 ani si totusi nu am iubit si nici nu vreau sa am.Adica si mie imi place foarte mult de un baiat de la mine din clasa si ma gandesc mereu ca nu este bine ca la ani mei sa imi gasesc iubit.Sunt prea ''mica si cu capul in nori''. Baietii mai mult prefera sa isi bata joc de fete mai ales cand nu simte nimic pentru ele.Nu cred ca el te place foarte mult. Baiatii sunt smecherii nu trebuie sa ii crezi mereu te poate distruge psihic.Am avut fel si fel de cazurii in care relatile mele au fost distruse si m-am gandit ca nu mai trebuie sa repet greselile. Uital este cel mai bine pentru tine. :X Mult succes si app daca mai ai intrebari si ai nevoie de ajuor add elena_frumi si vb pe mess. :8wave