Been there, done that.Si eram trecut lejer de 20 de ani.Sa legat o relatie, dupa ceva lunii tipa era la mine in gara, asteptand sa ne vedem. Dupa am fost si eu la ea, totu a durat 2 ani jumatate.Insa nu a tinut, dar a fost frumos(oare?) Ideea in sine e ca daca nu is pustani de 14 15 ani totu o sa mearga daca au joburi, masini, sau etc.Eu cand aratam informatiile la minute vorbite, depaseau 7 000 8 000 lunar. Deci stiu cum e, il inteleg si pe el dar si pe tine.Acum clar nu as mai face asta, acum m-as duce direct la sursa.Nu ma mai vad facand asta, mi-am pierdut 2ani jumate din viata dupa o copilandra care nu a stiut ce a vrut de la viata.Ideea in sine e ca viata merge inainte,insa iti pot spune un singur lucru, lacrimi amare vor curge
dintr-o parte, si mai tarizu din alta. Oricat ai incerca sa ii explici, nu te va intelege.Dar de curios, ce varsta au pourmbei? Intre mine si fosta mea erau cam 100 de km.
"Am făcut bine că nu i-am spus ce cred? "
dacă se supără pe tine pentru că i-ai servit adevărul neambalat, nu ți-e prieten sau îi trece
Parerea ta in situatia dată e complet inutilă, pentru ca fiecare om face ce simte in relația lui. Daca e o relație la distanță și sunt proaspeți îndrăgostiți e normal sa vrea sa se caute, sa se vada si sa petreacă cat mai mult timp împreună.Din cate se pare sunt doi oameni ce au nevoie mare de atenție și afectiune ceia ce din cate se vede isi pot oferi momentan si de la distanță.
Cam asa am fost si eu la începutul relației mele cu actualul, era la 500 de km de mine si asa am tinut legătură un timp îndelungat.La început nu dormeam nopțile si zilele, stăteam pe telefon, pe mesaje, pe yahoo, pe Facebook sa ne auzim si vedem si cand dormeam dormeam la telefon si uite ca aveam vreo 4 ani oficiali de relație si locuim impreuna.
Asa ca nu cred ca parerea ta e relevantă si nu cred ca un sfat din partea ta are de ce sa vina in momentul de față, in fond fiecare face ce simte.
In vremea pandemiei fiecare iubeste cum poate. E o "dragoste" virtuala ce au ei. Dar pana la urma ce mai e real in ziua de azi? Se poate numi si asta "dragoste". Chiar si atunci cand ai persoana in fata, tot de o iluzie esti atasat, si nu de realitate.
Imi amintesc de un film in care protagonistul se indragosteste de sistemul de operare. Deci se poate
Pai nu poti sa stii ce iti rezerva viitorul, au fost cazuri in care el si ea sau cunoscut pe internet si dupa in realitate s-au placut si s-au casatorit.e frumos sa traiestii copilarii din astea este dragut dar vine vremea cand trebuie sa se intalneasca fata in fata acol e testul decisiv daca raman unu cu celalalt!
Te oftici ca pe tine nu are cine sa te tina de vorba atatea ore. Asta e clar.
Majoritatea oamenilor nu vorbesc atat de mult pentru ca sunt niste anosti plictisitori. Li se termina ideile dupa "buna, ce mai faci?".
Daca nu ti-a cerut parerea inseamna ca nu are nevoie de ea. Si nici treaba ta nu este. Pana la urma cu ce te deranjeaza? Fiecare isi traieste viata cum vrea, cine suntem noi sa le spunem ce si cum atata timp cat nu face rau nimenui? E fix treaba lor. Tu cand vei avea o relatie/ te vei indragosti, etc., crede-ma ca n-ai nevoie de nimeni sa se bage. Lasa omul sa traiasca cum vrea. Sincer, mie mi se pare asta gelozie, e destul de comuna intre frati si prieteni.