| cnaibig a întrebat:

Hie TPU.Am o problema, pur si simplu cand vad oameni ca se bucura asa de Craciun ma bucur si nu stiu eu nu sunt asa sunt suparata si am o stare de singuratate, e primul Craciun fara tata pentru ca ai mei s-au despartit, ma simt foarte urat imi vine sa plang mai mereu dar nu o fac ca sa nu planga si mama.sad

Răspuns Câştigător
| xCarolina a răspuns:

Of of, Craciunul asta se arata destul de dureros pentru multi dintre noi.Pai, banuiesc ca stii si tu ca nu sunt prea multe lucruri pe care poti sa le faci. Daca parintii tai s-au despartit, cu siguranta au avut un motiv intemeiat. Poate se certau des, gandeste-te ca o sa fie mai bine asa.Nu chiar acum, bineinteles ca nu, e prea drevreme si ruptura mult prea mare.Trebuie sa fii puternic/a pentru mama ta, mai ales ca e sezonul sarbatorilor in familie.Fii alaturi de ea si incurajeaz-o, ganditi-va ca viata nu se termina aici.Despartirea parintilor e un moment incredibil de greu pentru absolut orice copil care trebuie sa treaca prin asta. Daca ai tai aveau probleme mari, incearca sa te consolezi cu gandul ca acum veti avea parte de mai multa liniste, si tu si mama ta.Pe tatal tau banuiesc ca ai sa il vezi in continuare, chiar daca mai rar. Daca simti ca aceasta schimbare te afecteaza mult prea tare, ar fi recomandat sa consulti ajutor de specialitate.Cati ani ai? Va fi bine, nu te teme. happy

4 răspunsuri:
| contpublic a răspuns:

M-ai facut sa plang crying moah

| deliamaria13 a răspuns:

Si eu trec prin acelasi lucru stiu ce sentiment de durere cumplita simtisadNu doresc nimanui sa simta un lucru asa de sfasietor ca divortul parintilor.Important e sa fii constienta ca ei te iubesc ca pe ochii din cap si ca nu ai nicio vina in ce se intampla.Trebuie sa mentii legatura cu tatal tau neaparat! Fii tare!

| Costyn14 a răspuns:

Imi pare rau. incearca sa uiti asta macar de craciun...asta e viata cu bune si cu rele incearca sa te bucuri de sfintele sarbatori de craciun. sarbatori fericite cnabig