| vanesaandra a întrebat:

Hii TPU :*:* Am o mareee problema.De curand prietena mea m-a chemat afara cu ea si baiatu pe care l-am placut..Nu aveam nici o treaba cu el acum.Dar dupa mi-a zis ca vine si o fata care il place am zis ca nu ma deranjeaza din moment ce nu il mai plac.Am iesit asa frumos afara eu si fata am facut cunostinta.Am mers spre centru drumul era plictisitor pentru ca prietena mea si fata vb lucruri pe care nu le intelegeam si la fel si baiatul.Am ajuns pe o banca si totii trei au inceput sa discute lucruri plictisitoare.Eu m-am plictisit si am zis:No eu trebuie s plec pa :*
M-au salutat am ajus acasa pe la 9 si am vorbit cu prietena mea pe facebook m-a intrebat de ce am plecat si i-am zis ca : X se coporta ca o tarfa si se da la (Baiat) dar el nu o place se vede
Ea o inceput sa ma injure ca tarfa nu o fac pe X si chestii din-astea si ne-am certat
Acum imi pare rau ca eu chiar nu am nici o treaba cu prietena mea dar am o treaba cu fata
Ce sa fac sa ne impacam:?

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Cam dur limbajul folosit la varsta voastra. Ati gresit amandoua-tu cu cuvantul tarfa si ea cu injuraturile. Nu stiu daca prietena care injura este chiar un model pentru tine.

| AndreeaAda02 a răspuns:

Spune-i adevarul: ca te plictiseai, te simteai in plus si ca nu ai iesit ca sa ii cuplezi pe cei 2, ci ca sa va distrati. iar partea cu injuratul, probabil a fost o scapare din cauza ca erai suparata pe ea ca te-a lasat pe dinafara si vorbeau doar ele. sau poate ai fost un pic geloasa, tu stii mai bine.

| YzaBella13 a răspuns:

Spune-i adevarul, si explica-i de ce ai fost nervoasa, daca e pritena adevarata te va ierta.Mereu e cea mai buna cale. Sper ca te-am ajutat!