anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hiii TPU.
Nu stiu cum sa spun, dar simt ca. vreau sa fug de acasa :-|.
Pai..Acum,tot ce-mi ramane e sa va povestesc,e din cauza lui taica-meu frustrated.
In 2006, fratele meu avea 15-16 ani,si nu prea se mai ducea la biserica si chiulea de la scoala,iar cand tata a aflat de toata treaba asta.A iesit urat de tot.L-a batut crunt, si am ajuns si la stiri.Nu stiu daca chiar asa este,eu eram doar un copil cand s-a intamplat treaba asta, aveam 5-6 ani.Fratele meu a intrat in spital timp de o luna de zile,iar medicii au inceput sa spuna "Taica-tu e criminal!" [Spun din nou,asa imi amintesc,pentru ca parintii ezita sa-mi povesteasca] Siiii, de atunci fratele meu nici nu-l saluta pe taica-meu.Parintii au divortat,eu eram si inca sunt incredintata mamei,si am ramas cu ea si fratele meu la bunici,dar parintii s-au impacat,ca sa nu fiu crescuta doar de un parinte.
Si din clasa a III -a,a inceput totul. Tata incepea sa ma faca in toate felurile si pentru cea mai mica greseala, chiar ma si batea cateodata.Am rezistat eu cumva, dar a inceput clasa a V-a.Am crezut ca-mi tai venele cu el,noroc cu o prietena care m-a impiedicat sa o fac,m-a facut sa ma gandesc ca viata are si partile ei bune, nu trebuie sa mor.Si atunci tata se axa mai mult pe invatatura,imi era frica sa nu iau nota 6, ca facea urat.Cumva,am iesit a II-a pe clasa.In timpul verii, m-a mai lasat in pace.Dar anul asta..Am facut-o de oaie.Pentru pur si simplul fapt ca m-am dus la fretele meu acasa sa stau o zi cu el,m-a facut in toate felurile posibile si imposibile,si mi-a spus "Mai bine nu te faceam,si daca tot te faceam, te lasam pe scara blocului!" si am inceput sa plang.Cand a venit mama acasa m-a linistit, si i-am zis ca fug de acasa sau ma tai cu lama.Mama mi-a zis din nou ca o sa vorbeasca cu el si o sa fie totul bine.
Dar azi, am intarziat 5 minute acasa,ca m-am certat cu o prietena si tata m-a pedepsit si mi-a tras o palma, de fata cu mama.Eu m-am dus in camera si am inceput sa plang,iar mama m-a consolat,din nou,frumos, desi m-a vazut taindu-ma pe mana.Acum a iesit din camera,si scriu.
Nu stiu ce sa fac,nu il mai suport pe tata,si sincera sa fiu, nici nu-l iubesc. Absolut deloc.Pentru ca un tata adevarat nu si-ar dori rau copiilor lui.Nu stiu ce sa fac,nici nu cred ca ati citit pana aici.
Dar,daca tot v-ati pierdut timpul cu mine, imi spuneti ce sa fac? O sa ajung la disperare cu asta in casa frustrated.

41 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns (pentru xJustJuss):

Nici nu-ti poti imagina cum sa ti se intample asemenea lucruri oh go on.
De la 8 ani, mi-am urat viata TOTAL cu omul asta.Pur si simplu am rezistat 5 ani, dar nu mai suport.Ma intreaba colegii la scoala "De ce ai vanatai acolo? De ce ai intarziat? De ce esti trista?" si eu le zic ca sunt bine, si vanataile sunt de la prea multa joaca oh go on.
Macar m-ati facut sa simt ca exist cu frazele gen "m-a emotionat profund povestea si iti doresc sa reusesti sa scapi din acest cosmar." "Doamne... Ce mila mi-e de tine..." "Am citit ce ai scris de 10 ori pentru a-mi da seama daca este un film sau nu, dar la un moment dat am inteles ca este ceva real, care este cumplit ce simti tu." "Doamne, chiar e trista povestea ta.
Nu ar trebui sa stai sa induri asa ceva.Imi pare sincer rau." "povestea ta si chiar m.a emotionat." "Imi pare rau de tinesad! O fata inteligenta si persoanele se poarta astfel cu tinesad.Sa ai o viata cat mai frumoasasad! Sper sa ti-se rezolve problema! === Astea, sunt comentarii care chiar m-au facut sa plang, cand am aflat ca unii imi dau macar un strop de fericire si ca le pasa de mine, chiar si putinul ala, pentru mine e. extrem.

| William a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, nu te mai taia ca nu iti faci niciun bine. Poti doar sa astepti pana cresti si atunci sa te muti.

| xJustJuss a răspuns (pentru GabiiHaș):

Si eu am tot 13 ani daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva sau sa te descarci poti vorbii cu minesad.Imi poti lasa id aici.

| GabiiHaș a răspuns (pentru William):

Asta e faza, nu mai pot astepta, nu mai suportt I don't want to see!

| SoloPC a răspuns:

Vezi ca este o reclama la tv cauta pe net si suna la protectia copilului si dac ate mai bate dai si u in el big grin

| daηă a răspuns:

Nu cred că fugitul de acasă e o soluție.
Dacă aș fi în locul tău, i-aș spune mamei să se despartă de el și să ne mutăm separat sau să ne mutăm la bunici, iar tatălui i-aș spune tot ce am pe suflet.

| zumbalina a răspuns:

Cu un asa nebun nu prea ai cum sa te intelegi niciodata asa ca gaseste o cale sa te muti de acolo sau spune-i lu maicata sa divorteze oricum cred ca si ea vrea asta

| dinia a răspuns:

Eu am 10 ani si am inteles tot dar tu poti sa te duci la bunici ca fratele tau sau daca suni la politie te va bate rau de tot cum zic celianti sa nu suni mai bine ii zici mamei tale ca te duci la bunici si ai terminat toata discutia o sa ai o viata mai linistita urmeazami faptul happy da

| Happyjump a răspuns:

Cel mai important este ce simți tu, gandeste-te la consecințe! Gandeste-te la mama ta si prietenii tai, poate ei iti vor fi de ajutor, gandeste-te cat de mult le vei lipsi. Suna la protecție copilului, daca vrei si poți. Sa fugi de acasă nu este o soluție! Succes in continuare!

| Pisicuta_Valutza_1997 a răspuns:

Stiu ca-ti rapund în 2016..si intrebarea e de acum 3ani...Dar totuși... părerea mea e că ești pre mica sa fugi de acasă, nu stiu cu ce te-ai întreține, ai putea lua mâncare de acasă pentru câteva zile dar după? În plus ai putea suna la politie si să-ți denunti tatăl pentru abuz al minorului.

| Caty_Kostas_1982 a răspuns:

Nu stu ce sa zic dac sa fugi sau nu gandeste-te parintii fac.toti banii sa. zicem ca iei o suma mare de bani din casa.dar dupa? ce faci