Nici nu-ti poti imagina cum sa ti se intample asemenea lucruri .
De la 8 ani, mi-am urat viata TOTAL cu omul asta.Pur si simplu am rezistat 5 ani, dar nu mai suport.Ma intreaba colegii la scoala "De ce ai vanatai acolo? De ce ai intarziat? De ce esti trista?" si eu le zic ca sunt bine, si vanataile sunt de la prea multa joaca .
Macar m-ati facut sa simt ca exist cu frazele gen "m-a emotionat profund povestea si iti doresc sa reusesti sa scapi din acest cosmar." "Doamne... Ce mila mi-e de tine..." "Am citit ce ai scris de 10 ori pentru a-mi da seama daca este un film sau nu, dar la un moment dat am inteles ca este ceva real, care este cumplit ce simti tu." "Doamne, chiar e trista povestea ta.
Nu ar trebui sa stai sa induri asa ceva.Imi pare sincer rau." "povestea ta si chiar m.a emotionat." "Imi pare rau de tine! O fata inteligenta si persoanele se poarta astfel cu tine.Sa ai o viata cat mai frumoasa! Sper sa ti-se rezolve problema! === Astea, sunt comentarii care chiar m-au facut sa plang, cand am aflat ca unii imi dau macar un strop de fericire si ca le pasa de mine, chiar si putinul ala, pentru mine e. extrem.
Imi pare rau pentru tine, nu te mai taia ca nu iti faci niciun bine. Poti doar sa astepti pana cresti si atunci sa te muti.
Vezi ca este o reclama la tv cauta pe net si suna la protectia copilului si dac ate mai bate dai si u in el
Nu cred că fugitul de acasă e o soluție.
Dacă aș fi în locul tău, i-aș spune mamei să se despartă de el și să ne mutăm separat sau să ne mutăm la bunici, iar tatălui i-aș spune tot ce am pe suflet.
Cu un asa nebun nu prea ai cum sa te intelegi niciodata asa ca gaseste o cale sa te muti de acolo sau spune-i lu maicata sa divorteze oricum cred ca si ea vrea asta
Eu am 10 ani si am inteles tot dar tu poti sa te duci la bunici ca fratele tau sau daca suni la politie te va bate rau de tot cum zic celianti sa nu suni mai bine ii zici mamei tale ca te duci la bunici si ai terminat toata discutia o sa ai o viata mai linistita urmeazami faptul da
Cel mai important este ce simți tu, gandeste-te la consecințe! Gandeste-te la mama ta si prietenii tai, poate ei iti vor fi de ajutor, gandeste-te cat de mult le vei lipsi. Suna la protecție copilului, daca vrei si poți. Sa fugi de acasă nu este o soluție! Succes in continuare!
Stiu ca-ti rapund în 2016..si intrebarea e de acum 3ani...Dar totuși... părerea mea e că ești pre mica sa fugi de acasă, nu stiu cu ce te-ai întreține, ai putea lua mâncare de acasă pentru câteva zile dar după? În plus ai putea suna la politie si să-ți denunti tatăl pentru abuz al minorului.
Nu stu ce sa zic dac sa fugi sau nu gandeste-te parintii fac.toti banii sa. zicem ca iei o suma mare de bani din casa.dar dupa? ce faci