Ce discutie! Am crezut ca e ruperea unei logodne:/ Nu exista prieteni! Este prima data cand patesti asta probabil, de asta nu stii. Ei bine, acum ai aflat. E dureros si cateva luni de zile vei fi trista, iti vei pierde increderea in tine si in alti prieteni, si usor-usor iti vei reveni. Daca iti va spune cineva ca este o cale mai usoara de a trece peste, minte. Doar timpul poate rezolva asta.prietenele sunt un ajutor de moment, te ajuta, le ajuti, dar nu poti sa o pui pe ea inaintea sanatatii tale. Si daca spune "niciodata", nu vreau sa spun cuvinte urate, dar iti imaginezi cum as vrea sa spun ca e. E un cuvant prea mare de spus cuiva drag.
Eu zic sa o suni o data ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si sa o chemi in localul care va place voua cel mai mult la o bere/un Angeli/o cafea sau ce mai beti voi, si sa faci in asa hal incat sa nu te poata refuza. I mean... eu cu prietena mea asa facem, dar la noi nu sunt certuri de astea, e doar ceva gen "tu mereu intarzii si ma enervezi" Daca stai in casa suparata, n-ai sa rezolvi nimic. Si apoi, daca e asa de imbufnata (ca nu mai este vorba de suparare acum) incat sa nu vrea sa va vedeti, eu zic s-o lasi in pace. E si o dovada de maturitate. So, take care
Si eu am o prietene foarte buna dar in ultimul tim ne am mai departat.ma gandesc ca ai putea sa iei legatura cu ea si sa ii zici ca motivul pentru care nu ai iesit a fost unul serios sa i ceri iertare si daca nu inseamna ca a folosit asta ca scuza ca sa se impace cu cealalta cam atat pot zice. oricum succes