Mintea ta zice bine o sa treci repede daca il stergi complet din viata ta. Nu ai sanse la o relatie la distanta... si dupa cum vorbeste esti doar o gluma, daca continui pe urma sa nu iti faci rau tie stii, acum fiind la inceput poti sa relizezi si singura ca nu e ok. (Propria experienta)
Serios? N-am stiu de ce ma simt urmarita.Dar, lasand gluma la o parte ai putea sa-ti dai si tu cu parerea.
Hai sa iti zic povesti. Am si eu o prietena care a avutto relatie cu un tip de prin Canada. Bai, tipul era sensibil, atent, pana cand s-a sinucis si asta a ramas marcata pe viata. Relatia la distanta nu ofera totul, daca nu esti si fizic langa el si el nu e fizic langa tine, nu va puteti ajuta prea mult, doar din cuvinte. Eu zic sa te indepartezi, o astfel de relatie e oarecum toxica si gandeste-te ca fiecare e diferit in felul sau, dar daca e si din alta tara, e mai rau...
Inima iti zice ceva? Vezi ca dai cu musca-n ca.t. Si tu faci exact ce face el, numai ca tu nu agati, tu te prostesti singura ca simti ceva pentru el. Nu exista inima la distanta. Din cate stiu eu, inima bate cat e prin cutia toracica, daca o duci la vreo 2000 km de corp, e destul de probabil sa mori.
Long short story: Nu exista relatii la distanta, cauta si tu una mai p-aproape, nu e chiar atat de greu. Sunt destui, la dracu'.
Ai fi putut sa-ti expui punctul de vedere pertinent, nu sa ma jignesti.Nu am nevoie de asa ceva.Fii sigur ca nu eu am initiat aceasta conversatie.El mi-a propus o asa-zisa relatie.In plus, chiar nu simt nimic pentru el.Nu am cum, pentru ca nu l-am vazut in realitate.Si nu ma agat de oricine imi iese in cale.Am 17 ani, dar pana acuma nu am avut un iubit si nici nu mi-e rusine sa recunosc!
Cu atat mai mult, esti mai naiva. Si apropos, unde te-am jignit!?
Daca m-ai cunoaste, nu ai zice acelasi lucru, te asigur de asta.Dar asa e la noi.Ne dam seama dupa o singura privire cum este acel om si ii punem o eticheta.Majoritatea celor care ma stiu foarte bine, cred despre mine ca sunt o persoana serioasa, cu capul pe umeri.Sa nu-mi spui ca niciodata nu ai avut o experienta de genul acesta.Macar una asemanatoare. Oricum i-am dat ignore la tip.
Femeie, tu n-ai inteles ce am zis. Tocmai d-aia am si zis ca esti naiva. E o diferneta intre A VREA sa reactionezi intr-un fel si a stii sa reactionezi asa. Si crede-ma cu treaba asta, orice femeie, ORICE FEMEIE poate fii prostita, oricat trecuta prin viata/relatii ar fi.
Dai ignore daca continua, considera-l virtual, practic e la mii de km distanta, ca inexistent, iti faci doar rau gandindu-te la el, si... ce o sa faci daca te combini cu el, nu va veti intalnii probabil niv=ciodata, uita-l. asta e sfatul meu
El este grec, deci oricum anul viitor ma duc sigur in vacanta in Grecia pentru cel putin o luna, dar nu la el. Exista si posibilitatea sa ne intalnim, fiindca se afla aproape de locatia in care voi ajunge.
Deci, la anul tu mergi in Grecia exact pentru ca el este grec. Daca el nu vine inainte pe la tine, inseamna ca bautura ta preferata este detergentul de spalat vase! Tie ce-ti place? Sodasan sau Fairy? sau altul? sau orice numai sa fie lichid?
Alta. "Mie mi s-a parut ciudat sa-mi propuna asa, fara sa ne cunoastem bine" wow! Este atat de cunoscut faptul ca TOATE fetele au sex femeiesc si ca TOTI baietii au sex barbatesc ca nici nu se mai face aceasta precizare in cartile de anatomie. Ai priceput ca "TOTI SI TOATE" au? Si la urma urmei se poate stii sexul si dupa alte indicii si din cauza asta nu are nevoie de aproape nicio declaratie din partea ta. Nu stiu ce "standarde inalte" ai tu dar nu pari sa faci vreo deosebire intre "distractia cu sexul" intr-o familie unde aveti si indatoriri ca urmeaza sa va ingrijiti de odrasle, si "distrectia cu sexul" in afara familiei unde se urmareste eliminarea indatoririlor (de care scapa cine poate si unde se ingrijeste de odrasle cine are chef). Deci este o deosebire, destul de mare, intre "sa ne cunoastem" si "sa cunosti tu ce urmareste el". "Lasand gluma la o parte" mai bine ai zice:"Vai, greculetului-indragostitului ii place de mine si isi incearca norocul, si eu m-as distra putin mai mult, dar nu stiu ce minciuni sa inventez ca sa nu afle nimeni ca ma distrezi cu sexul in afara familiei. Inima mea... sufera pentru ca nu gasesc ce minciuni sa inventez. Ajutati-ma cu idei!"
In caz ca ideile nu te satisfac atunci mai sperie lumea cu ceva... zi ca o sa-ti pice inima pe diafragma, etc!
Dragul meu, anul viitor nu ma duc in Grecia pentru ca este el grec.De multi ani imi petrec vacantele cu familia acolo.In fine, este opinia ta si nu ma mai obosesc sa va explic ce si cum. Daca asta e tot ce ai inteles tu din ceea ce am expus aici, te las sa crezi ce vrei.
Draga mea, asta ii cumva scrisa in turca sau in greaca: "Exista si posibilitatea sa ne intalnim"? Daca "da" atunci tradu-mi si mie ca sa inteleg ceva de acolo, sau ca sa inteleg mai bine!
Cica, intalnirea este fara nicio oboseala din partea lui ca-i pe teritoriul lui si cam fara sa isi faca cunoscute intentiile lui celor care te cunosc, si tu ai vrea o intalnire doar din cauza ca el se vaita ca te vrea. Este prea simplu sa identificam ceea ce vrei si tu... ca altfel nu te-ar afecta deloc niste "cuvinte".
Acuma serios, si eu te iubesc dar mai mult ca el... hai in Honolulu, ii mai tare ca Grecia!
Apropo... bineanteles ca cred ce vreau eu despre "aparitia vietii pe Terra", ca in cazul tau nu este nimic "de crezut" ci "de asteptat" pentru ca urmarile se vad cu ochii indiferent de ceea ce se spune. Deci, draga mea, te-ai prins ca eu nici nu ma obosesc sa "astept" pentru ca eu acum nu te vad pe tine, ci un monitor. Ma cam doare in cot daca ceea ce scrii tu aici aste adevarat sau ba ca nu ma afecteaza pe mine problemele tale. N-au cum!
Eu doar faceam aluzie la faptul ca relatiile nu au nicio legatura cu distanta, ci doar cu scopul lor. Si mai faceam aluzie la faptul ca tu te numesti "rationala" dar nu pare sa fi preocupata sa faci anumite deosebiri; deci ""who cares" ca tu suferi?". Si daca asta ii suferinta atunci cum se numeste "un copil nedorit" sau "boli sexuale" sau "imposibilitatea de a te reintalni"? Confuzia la care ai ajuns sta in faptul ca: Poate ca tu chiar iti doresti sa suferi si, deci, ar trebui sa fi si fericita in acelasi timp daca tu obtii chiar ceea ce iti doresti! :d
Exista posibilitatea sa ne intalnim.Nu recunosti timpul trecut? Ti se pare ca exprima prezentul?
Si da, nu au de ce sa te afecteze, pentru ca nici pe mine nu ma afecteaza parerea ta.Si o repet din nou:nu am nicio legatura cu el, i-am dat pur si simplu ignore, pentru ca deja devenise insistent!
Lasa nu te scoate ca nu este vorba de timp ci de loc! Pe mine nu ma depaseste nici conjugarea verbelor franceze :d.
Du-te! Îi fi ceva Einstein in miniatura.Vezi ca o sa-ti explodeze capul de la atata inteligenta pe care o detii.Hai pa si misca-te in alta parte cu ideile tale tampite.
Dar cum sa te afecteze parerea mea? cata vreme eu nu am zis nicio parere, nici "sa mergi" nici "sa nu mergi". Eu ma jucam pe aici de-a "identificatul", adica ziceam despre tine ca tu esti o ignoranta deoarece te numesti "rationala" dar ceea ce faci nici pe departe nu se numeste "rationalizare" (distractia cu sexul--- in afara este o chestie, si intr-o familie este cu totul alta iar tu acuma te obosesti sa le combini si nu reusesti, de parca ar fi si posibil, adica inca ramane sa iti dai seama.)
Aoleu, nu trebuie sa imi repeti, oricum ai facut o mare greseala, era indeajuns sa ii precizezi din ce categorie faci tu (cu indatoriri sau fara) si daca ii prezentai cazul "cu indatoriri" atunci el pleca "de buna voie si nesilit" daca nu era capabil sa "arate" dovezi, vreo pregateala in acest sens.(si limbajul lui era deplasat, cum? ''yeah babe",''my love'' ha, ha! Eu il intrebam: you want to see me naked? si daca zicea "yes" ii trimiteam niste poze cu copii goi din africa si uscati si bolnavi de sida sau ebola sau ce mai umbla pe acolo. Si apoi il faceam pervers si cu ou si cu otet... si pleca el fara sa se mai intoarca niciodata. Cata vreme el a vazut ca nu stii ce vrei este si normal sa insiste.
Nu cumva tu ai terminat-o cu el ca sa imi dai mie de inteles ca vrei sa fi cu mine?
Bai omule, tu cred ca duci lipsa de atentie! Si ai venit sa ti-o manifesti aici? Ha, ha! Nu te-as lua de barbat nici intr-o mie de ani, dar a fost amuzanta ultima replica.Si inca ceva:cine naiba a pomenit de ''distractie cu sex''? Oricum, merci de metoda pe care mi-ai prezentat-o. Data viitoare, daca se va mai gasi unul insistent o sa fac ce-ai zis tu.
Mie mi se pare ca tu duci lipsa de atentie:
"cine naiba a pomenit de ''distractie cu sex''"? Raspunsul corect este: Nimeni!
Eu am pomenit de "distractia cu sexul" si era un altfel de a spune la "actul sexual", in felul cum te-ai exprimat tu ( ''distractie cu sex") seamana mai mult "a chef cu invitati in curu gol!" Deci tu nu esti atenta deloc la ce spun eu!
(Poate te refereai la "lipsa de atentie din partea altcuiva"? Ai vazut? Deja isi face efectul si vorbesti greceste. ) Eu zic sa nu astepti pana apare altul data viitoare ci si pe asta trebuie sa il "executi" altfel ramai cu urmari si sechele! (lumea scrie una-"distractia cu sexul", si tu citesti alta- ''distractie cu sex''; si vrei sa spui ceva-"lipsa de atentie din partea cuiva", dar te referi la altceva-"lipsa de atentie" si concentrare.
Eu zic ca daca nu clarifici cu el acum, vei avea multa treaba reziduala... cu prietenii lui, sau cu conturi false de ale lui, sau cu atacuri "vrajitoresti" din partea lui ca sa te vrajeasca sa revii la el. Daca nu esti clara ii dai sperante. Speranta lui moare ultima, dupa ce moare el; iar el nu moare pentru ca speranta il tine in viata.
Sa inteleg ca trebuie sa astept 1001 ani? Bine! Su cu ocazia asta o sa-i clarific eu cum sta treaba. Dar sa te mai intretii si tu... fa atletism sau aerobique... sa nu te gasesc in carje. Ok?
Ti-am spus ca i-am dat ignore deja, deci nu exista posibilitatea de a ma contacta.In plus, eu am alt cont pe facebook de doi ani, pe care il voi reactiva in curand.Pe acest cont de facebook, unde m-am ''imprietenit'' cu el, am un alt nume.In concluzie, nu exista posibilitatea sa dea de mine.Sau chiar daca ar face-o, i-as da din nou ignore si treaba e rezolvata.
Apropo de limba greaca:stiu cateva cuvinte si fraze.Lasand asta la o parte, acuma nu am nevoie de mai mult sport, il practic de mult timp.Deci,daca ai mai mult de 1'80(eu am 1'78),o sa te accept peste 1001 ani indiferent de aspectul fizic!
Si ce? Ignore-ul ala nu se poate scoate? Nu stiu ce idei ai tu dar este de preferat sa discuti si sa il faci sa vada diferenta de interese ca si doreasca sa nu te mai vada niciodata. Cum mai il ignori tu daca te intalnesti cu el pe strada, prin Grecia? ha, ha, ha Sau daca te trezesti cu el la ușă? (aici m-as tine de burta) Daca se tamponeaza de masina ta iti afla si adresa din Ro! IN cazul asta nu treaba este rezolvata ci tu esti rezolvata. Poti sa ai 1001 conturi ca este egal cu zero daca el are o poza cu tine. Imi place ca iti place sa o taraganezi... cand o sa te bandajezi la cap sa iti faci poza si sa o pui si pe TPU.
Apropo de limba, si eu stiu Hawaiana nativa cateva cuvinte si fraze. Ma avantajeaza mult?
Io-s mai mic cu 3 cm...ca tine, dar daca peste un an sau doi se schimba moda si fata trebuie sa fie mai inalta atunci nu mai trebuie sa astepti 999 ani.
Mno,omul ar putea sa stea la povesti cu tine mult si bine! Niciodata nu s-ar plictisi. Te asigur ca ignore-ul ala nu o sa-l scot.Si nu o sa-i dau eu nicio explicatie pentru ca l-am scos din lista de prieteni, pentru asta a fost intrebarea lui:de ce? In legatura cu intalnitul pe strada, fii sigur ca nu o sa se intample.Ma duc doar o data pe an in Grecia, vara, asa ca este exclusa posibilitatea.Si,sa zicem prin absurd ca l-as intalni.Care ar fi problema? Un simplu strain si nimic mai mult!
Deci tu nu stii sa raspunzi acum la un "de ce?", lasa ca se aduna si o sa trebuiasca sa raspunzi mai incolo la mult mai multe "de ce"-uri puse de un "simplu strain" (sau un "simplu grec")
Ai putea sa zici prin absurd ca l-ai putea intalni pe Mihai Viteazu, Stefan Cel Mare, Mihai Eminescu, etc. dar asta chiar traieste, si ca toti purtatorii de creier, este capabil de probleme. Eu nu stiu care ar fi problema dar cand o sa aflii sa o postezi aici. Sper sa nu fie vreun smenar si sa te faca de telefon. :d
La urma urmei tie chiar ti frica sa vorbesti cu el, si faptul ca nu vrei sa-i clarifici este semn ca vrei sa te distrezi putin cu el. Sau putin mai mult. Sau putin si mai mult. Sau ...mult mult... mult de tot.
Ce te faci tu daca si el da de TPU si afla, de aici, ce hotarari iei?
L-as ignora. Cum ai zis si tu nu are rost, e o pierdere de timp. Relatiile la distanta nu tin. Pentru ca mereu unul dintre voi va fi atras de catre alta persoana care arata mai bomba decat tine. Si daca tu esti la mii de km poate sa incerce, gandindu-se ca nu ai de unde sa aflii si in multe cazuri chiar asa e. Daca nu ai anumite cunostinte in care sa ai mare incredere si sa stea pe langa el, degeaba te strofoci tu ca n-ai de unde afla. Asa ca mai bine ar fi sa il lasi balta si sa-ti cauti pe altcineva care sa merite cu adevarat iubirea ta.