| Diu23 a întrebat:

Hmm.Salut TPU. Am o relatie de 1 an sh 3 luni, in ultimu` timp prietenu meu ma cam ignora adica sincer nu stiu cum sa zic poate ii doar o aiureala.sau mi se pare, dar totusi poate nu /de ex: stabilim o ora la care sa ne intalnim si uita sa ma sune sau intarzie [mentionez ca tot timpu are scuze] si nu stiu ce sa cred. Mi frica sa nu se fi plictisit de mine.

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-l faci putin gelos! Vezi ce reactie are! Daca i-ai cedat si Intim,mai mult ca sigur e plictisit de tine. daca e asa cum banuiesc eu, cant e incarcat hormonal maxim, iar i-ti da atentie.

| Diu23 explică (pentru onasis1961):

Nu.Onasis1961.inca nuuu. si cu asta am noorok.:Xsi acum toate s`au rezolvat am inteles ca era si el intr-o pasa proasta.si de accea nu mi-a acoordat atentzia care mi`o acorda inainte

acum toate s`au rezolvat mersi mult!

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

In dragoste face fiecare cate ceva! Tu astepti sa vezi ce se intampla,stai cu frica,in loc sa iei atitudine, sa discuti cu el, sa-l antrenezi in lucruri si pasiuni noi!

| onasis1961 a răspuns:

Ma bucur pentru tine! Sa Fii Iubita!

| ancadragutza a răspuns:

NU SH CE SA ZIC DAR AI GRIja.incearca sa nu ii mai dai asa de multa atentie fate indeferenta si vezi cum se comporta daca nu se schimba inseamna ca e ceva necurat la mijloc.

| Diu23 explică (pentru ancadragutza):

Nuu Poth am incercath. Chiar nu pot

| ancadragutza a răspuns (pentru Diu23):

Atunci nu ai cum sa iti dai seama.mai bine fii tare curajoasa si atenta decat sa fii calcata in picioare

| TatianaDobre a răspuns:

Buna! Scuze ca iti spun asa direct, dar cred ca el nu mai vrea sa fie cu tine. E logic...te minte! Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el. Multumesc!