| MonsteR_4456 a întrebat:

Hmmm...am si eu o prietena, nu prea se comporta cu mi-as dori eu, adica, da in mine ( nu in joaca, gen usor ci da tare ), de obicei la scoala nu ma baga in seama si cand vreau sa stau sa vorbesc cu ea, pleaca...multi mi-au zis ca isi bate joc de mine, dar tin prea mult la ea ca sa cred asa ceva.Eu ma jucam cu ea, nu o lasam sa treaca mai departe si ea tipa ( m-am simtit de cacao pe strada deoarece se iuta toata lumea la mine ca si cum i-as face ceva rau ), cand o mai iau in brate zice pe ton de cearta, ca si cum o enervez. Cum as proceda sa numai fie asa cu mine? I-am cumparat cadouri, tot ce si-a dorit sufletelul ei dar ea se comporta urat cu mine.

Răspuns Câştigător
| Bii26 a răspuns:

Pai poate trece printr-o situatie dificila in familie

poate ar trebui pentru moment sa o lasi putin singura si o sa vezi cum decurg lucrurile!

pa

5 răspunsuri:
| adyth a răspuns:

Pai in general e valabil faptul ca un prieten ti'e prieten asa cum e el, si nu ar trebui sa'l schimbi tu, ci prin comportamentul lui sa te completeze pe tine si viceversa. ideea e ca daca nu te simti in largul tau cu ea, nu ti'e prietena. Atentie, a se face diferenta intre "prieten" si "amic/cunostiinta".

| ////////////// a răspuns:

Asculta nu te iubeste dar te foloseste, ar fi super sa faci o schimbare, sa-ti schimbi vestimentatia, un pic caracterul, pina cind o vei duce asa te-ai gindit vreodata sa stii ca mult nu vei rezista, dar ea va realiza mai tirziu ce a pierdut, eu mi-as gasi o prietena si as avea o relatie serioasa si i-as arata ce reprezint ...invato minte, daca vei fi asa bun te vor calca in picioare, imi pare ca ii plac numai banii si cadourile...

| andy_3925 a răspuns:

Eu am impresia ca sta cu tine doar pentru ca ii faci cadouri, te porti frumos cu ea, ii faci toate poftele.se foloseste de tine.stie ce simti pentru ea si face tot posibilul sa profite de asta la maxim. cel mai bine ar fi sa discuti cu ea, sa ii spui ca daca are de gand sa se poarte asa in continuare, nu mai aveti ce discuta.incearca sa fii mai indiferent.inteleg ca o placi mult, dar daca isi bate joc de tine, crede-ma ca nu merita.

| mirey_4137 a răspuns:

Eu zic ca de fapt nu iti este prieteana aceasta fata daca se comporta asa cu tine. Cel mai bine ar fi sa porti o discutie sincera cu ea dar si ea sa fie sincera cu tine. Spuneei ce te deranjeaza de ce si intreab-o de ce se poarta cu tine asa si ce reprezinti tu pentru ea!
Multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu i-ai cumparat inca ce trebuie.Cauta dragoste la kg.Se vinde vrac.