| BCoMichael a întrebat:

Hristos a Inviat!
Cum procedezi cand iti tulbura cineva linistea?
Astept raspunsurile voastre sincere!

Răspuns Câştigător
| victoria00 a răspuns:

Adevatat a Inviat! Oamenii, prin natura lor sunt fiinte pasnice; ei se schimba si devin mai rai cand intampina greutati sau cand sunt raniti. O persoana foarte dura este de fapt o persoana foarte ranita.Incearca sa ii intelegi, fiecare are problemele lui si se manifesta in moduri diferite. Nu e o solutie sa tipi sau sa faci si tu la fel; incearca sa vorbesti cu acele persoane pe un tonn familiar, calm si vor intelege; daca nu, ia-ti tu masuri de protectie(casti sau dopuri) sau incearca sa petreci mai mult timp in aer liber...asta daca iti permite timpul.In orice caz, nu lua decizii de moment provenite din impulsuri, toate au o rezolvare; trebuie doar sa o gasesti.

Sa ai o zi frumoasa!

9 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Adevărat a Înviat. Îi spun mai subtil sau mai puţin subtil că n'am chef de discuţii.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

A tulbura linistea cuiva se poate face in multe moduri, uneori doar prin simpla prezenta. Ignoranta ar fi prima forma de autoaparare, dar, in functie de modul in care se manifesta,, tulburarea,, exista mai multe metode.Fiecare metoda trebuie analizata cat mai responsabil, pentru a nu degenera intr-un conflict deschis. Daca imi spui mai mult, poate iti va folosi un sfat mai,, la obiect,,. Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scurt si la obiect : " Taci!batting eyelashes ".
Nu intelege, o explic mai colorat.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Cum adica? Daca cineva vorbeste urat il spal la gura, daca sufla la trompeta i-o iau si i-o dau de cap, daca sufla la vuvuzela i-o iau si o pun sa o inghita

| bogdan1004 a răspuns:

Adevarat a Inviat! eu il injur binelaughing eu zic sa te calmezi singura sa te retragi, plimba-telaughing sfatul meu

P. S: nu proceda ca minebig grin

| Dan1989P a răspuns:

Adevarat A Inviat! Pai in primul rand ma enervez, dupa ii strig sa inceteze, daca nu intelege romaneste, ma duc la el, il i-au de guler si il amenint putin, ca daca nu intelege romaneste...

| Pitbull305 a răspuns:

Ma inervez.

| helen45132 a răspuns:

Adevarat a inviat! de obicei ma cam enervez si plec de la persoana care nu-mi da pace, iar mai tarziu ne impacam

| SIsUTuDoR a răspuns:

Adevarat ca a Inviat!
Cand cineva iti tulbura linistea adica te ameninta poti sa mergi la politie si sa iti faci dosar penal pentru amenintare conform ATR. 193 din codul penal si sa ai ceva dovezi. Sau sa-i spui cuiva ce probleme ai si sa iei o masura in cazul acestei situatii.