| pyma a întrebat:

Http://www.4animals.ro/sterilizari.html
Dacă doriți să vă sterilizați animalul de companie sau câini și pisici de care aveți grijă de prin jurul blocului și nu vă permiteți, aici găsiți o listă cu cabinete veterinare care fac această operație gratuit. Cei care doriți să trimiteți mesajul mai departe, vă rog să o faceți.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Pyma,dar adresele-s doar pentru Capitala.Deja imi facusem un scenariu grandios pentru Banat, apoi am extins sterilizarea la toata tara, cand colo cabinetele-s din Bucale...ma intreb totusi, daca-i gratis si nu-i nevoie decat de un act de identitate de ce nu se intampla sa se buluceasca lumea sa sterilizeze cainii de pe strazi? ar fi un inceput bun si pentru oameni si pentru animale.

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Multumim pentru informatie, Pyma!
Tot e ceva, chiar daca e o lista numai pentru bucuresteni. Si cum a spus si Rinocebra, ar fi un inceput bun si pentru oameni, si pentru animale...

| pyma explică:

Din păcate oamenii sunt prea comozi ca să se complice cu dusul câinelui la cabinet, aducerea lui acasă și supravegherea pentru câteve zile ca totul să fie ok. Oamenii vor să se rezolve problema, DAR, să o rezolve alții, respectiv statul sau iubitorii de animale...de câte ori nu am auzit: 'dacă tot îi iubiți, luați-i acasă pe toți și lăsați-ne în pace!' E ca și cum ai spune: 'Îți place natura, vrei ca locurile verzi să fie curate, du-te și strânge, nu ne bate pe noi la cap să nu mai aruncăm gunoaie.' Mda.
Din câte știu eu, cabinete care fac sterilizări gratuite se găsesc și în alte orașe, numai că sunt extrem de puține, însă trebuie să mergi să te interesezi personal, unele oferă chiar și reduceri.
Din păcate, măcelul a început:
http://www.facebook.com/....../album.php
Când văd de câtă cruzime este capabil un om, cine poate să mă blameze că iubesc mai mult animalele?