„Cred ca cel mai bine ar fi sa inchei relatia." - Bingo! Îți irosești timpul.
Iubirea cu de-a sila se numește chin, tortură sau viol - alege ce termen îți place.
Alta! Nu uita că ele-s mai multe decât noi.
O zi bună!
Kongeriket, am citit intr-o statistica ca sunt 6 fete pe un baiat, ce nu inteleg eu unde sunt restul de 5 ale mele ... Cine le-a furat! :-W
Respect!
Cand cuiva i-a casunat ceva pe altul, atunci acesta poate sa faca orice, ca tot rau ii va fi primit. Este ceva psihologic, ca ne irita orice ar face o persoana ca sa ne imbuneze.
Deci, chiar daca ea nu realizeaza, sentimentele ei fata de tine nu mai sunt aceleasi. Puteti incerca sa reparati, daca ea isi da seama de asta si vrea si ea sa va impacati, dar nu-i sigur ca va mai merge. Oricum, lucrurile s-au schimbat, si de va impacati tot nu va mai fi cum a fost. In paranteza, poate fi mai bine - daca amandoi sunteti mai maturi acum si nu mai aveti asteptari nerealiste de la celalalt.
Prietene ea e genul fitoasa rasfatata da-i papucii, ea nu are sentimente pentru tine ea te joaca pe degete din cauza sentimentelor pe care le stie ca le ai pentru ea.Da-i verde.
Poate are ceva probleme despre care nu-ti poate vorbi. Intreab-o daca o poti ajuta cu ceva, daca ai suparat-o rau cu ceva si inainte sa inchei definitiv relatia si in functie de ce-ti raspunde la intrebarile de mai sus eventual intreab-o daca vrea sa luati o pauza, o saptamana, cateva zile - dar stabiliti clar cat, sa nu va asteptati o viata-ntreaga unul pe altul, sa nu va mai intalniti, eventual nici sa nu vorbiti si sa va intalniti sau sa va sunati vienrea viitoare la ora 18 sa zicem (tot asa, stabilit exact cand) si sa vedeti cum a fost fara celalalt. poate aflat ca chiar va e mai bine unul fara celalalt sau ca nu puteti sta fara celalalt atata vreme, desi acum aparent sunteti plictisiti - dar o sa fie o decizie analizata succes!
Eu zic ca s-a obisnuit /plictisit cu tine. Ceva nu ii convine si nu e ok deloc sa nu iti spuna.
Scuze la ce? Nu vreau sa dau cu presupusu la ce anume ai gresit dar la cum se poarta e ceva grav si totusi nu are dreptu sa se poarte asa! Dragoste cu sila nu merge in nici o ecuatie! Cel mai bine ar fi ori sa-i arati chiar cat de mult o iubesti si ce esti dispus sa faci pentru ea(o masa romantica, un simplu te. iubesc scris cu creta pe bulevard) sau sa faci tu pe victima si sa-ti faci bagajele (adica sa pui punct daca nu stati impreuna) daca ea cat de cat va ceda vei afla unde a fost buba si ce anume trebuie sa vindeci! Grija mare ca la treaba cu bagaju e cu 2 taisuri!
Iti zic ceva prieteneste: daca vezi ca ea face asa...inseamna ca s-a plictisit.deci incearca sa te distantezi si tu, pentru a nu suferi si tu dupa aceea