Daca esti sincer. nu poti obliga pe nimeni la o asemenea promisiune. Nici macar pe tine.
E o promisiune prea complicată, pur și simplu există scenarii când e nevoie să minți, nu neapărat să-ți facă rău sau te rănească, tomcai opusu
"Dau funda cine imi poate da un raspuns coerent cu argumente" Apai ori vrei un sfat, ori un eseu argumentativ cu statistica inclusa?
Daca ea ti-a zis ce ti-a zis, tu trebuie neaparat sa-i bagi in gura garantia? Pai, cine minte aici? Mie mi se pare ca tu.
Wtf, voi n-aveți la ce să vă gândiți de o dați în halul ăsta pe overthinking
Păi și dacă voia să te mintă, nu era la fel de ușor să facă promisiunea și să te mintă cu promisiunea incluisv? Nu e ca și când promisiunea aia îți garantează ceva, sunt strict vorbe, unii și le respectă, alții nu, dar nu e vreun contract prenupțial Cu și făra promisiunea aia, tot 0 consecințe sunt dacă vă mințiți (ceea ce, btw, mi-e greu să cred că n-o să faceți niciodată și e oarecum normal și uman, cât timp nu e ceva semnificativ care să-l afecteze pe celălalt).
Te-ai băgat de la sport pe consiliere de cupluri?
Nu-i consiliere, eu îi învăț să se despartă
Ah yes, wise, most wise. That is the best choice for couples.
Salut
Nu te lua cu prosti din astea ca nu țin promisiunile
Oameni se răzgândesc în timp și mereu în relație e unul care iubește și celalalt se satura cauta alte refugii etc
Încearcă sa o ții lângă tine cu altele cu atenție activități interesante și nu mai ii pune întrebări și promisiuni ca o depărtezi
Orice faci ea dacă are chef te lasă așa sunt femeile pleacă de nebune și cu copii după ele dacă le furnică amintirile tinereții pe la subsol
Trăiește cu ea cât poți și când o vezi ca scârțâie da tu cu picioru înainte sa dea ea e cel mai sincer sfat
Bafta
Mi se pare ca nu ar exista o relatie fara minciuni si ar fi o presiune pe ea sa zica doar adevarul.Totusi e femeie trebuie sa si minta.Azi poate fi cu tine, maine nu mai poate fi cu tine, e simplu.
Salut gabi eu zic ca ascunde ceva si imi pare ff cunoscut subiectul acesta deoarece ieri pe Facebook o fata mi-a povestit ca iubitul ei a pus-o sa promita ca nu se vor minti. Eu am iesit cu ea dupa si i-am explicat ca nu e necesar si sa ai incredere in ea. Apoi am mers la mine la o cafea