anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-am zis unui baiat ca nu vreau sa il sarut.credeti ca s-a suparat pe mine ca nu a mai iesit pe afr sa ma vada sau sa vb cu mine?

Răspuns Câştigător
| SevrajBoy a răspuns:

Probabil ştii şi tu proverbul acela că "Dragostea nu are vârstă", e adevărat că la 12 ani nu este cel mai matur, dar cred că-ţi poţi da seama şi tu că judecă şi el anumite lucruri, mai ales dacă cea de care e îndrăgostit îi zice că "nu vrea să-l sărute". Sincer, te cred că nu ai vrut să-l răneşti dar în momentul când să-i reproşezi că nu doreşti să-l săruţi ai ales nişte cuvinte nu prea pe înţelesul lui la vârstă de 12 ani, vreau să zic pe scurt că el crede că pentru tine el este doar un pamflet, un ratat.
E de lăudat că ai putut zice că-ţi pare rău aici, dar sincer, nu prea ajută dacă ne spui nouă, singurul lucru rămas de făcut este să dai tu de el, şi să-i explici frumos că nu ai sentimente faţă de el (dacă aşa o fi) laughing, şi nu în ultimul rând, să-ţi cer scuze pentru mod-ul în care l-ai respins atunci.
Ştiu că e uşor de zis şi greu de făcut, dar totul depinde de tine acum ce-i vei zice băiatului.
Sper că ţi-am fost de folos şi îţi urez succes în rezolvarea problemei + noapte bună happy.

5 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

La 12 ani n-ar trebui sa va ganditi la altele? Intreb si eu pentru ca, in viata, mai sunt si alte chestii, in afara de sex, internet, cluburi si alte cacaturi de astea.

| vεηiη a răspuns:

Clar!
Mai mult de 12 ani n-ai!

| SevrajBoy a răspuns:

Eşti chiar aşa grea de cap, cum dumnezeu crezi că ar trebui să se simtă bietul băiat? Ar fi trebuit să radă? Să fim serioşi, pune-te în situaţia lui. Ţie să-ţi placă la nebunie de un tip şi tu când să ai şansa să-l săruţi, să-ţi zică" Marş tu de aici, nu vreau să te sărut", îs curios cum te-ai simţi...
Se simte penibil în momentul asta şi nu vrea să mai dea ochii cu tine după toată "povestea" asta, nu e şi normal?
Poţi să-l uiţi şi că prieten/amic, sau poate mai ai vreo şansa, dar mici, singurul lucru pe care-l mai ai de făcut este să te duci chiar tu la el şi să discutaţi serios. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am vrut sa il ranesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca l-am ranit imi pare foarte rau dar sinker cred ca era prea devreme sa ne sarutam imediat dupa ke suntem impreuna mai ales ca aveam 12 ani