Ce ai cu viitoarea ta fetita, vrei sa se simta ciudat, sa nu aiba niciodata zi de nume, sa fie nevoita sa si-l schimbe ulterior? Mai mult inca, numele dat copilului, trebuie sa-i determine si norocul si traseul in viata, vrei sa se simta stanjenita toata viata. Acest nume seamana cu denumirea unui produs ori a unui disigner. In nici un caz, sa nu pui acest nume copilei tale (pe care o vei avea in viitor), pentru ca un asemenea nume nu se potriveste nimanui.
In nici un caz, iti dai seama ca mai tarziu copii vor rade de ea la scoala.
Aoleu! Doamne fereste!
Ce sfant cu sau fara cruce din calendar mai e si asta? Scuze, dar asa suna...
Versavia e nume de lagar.asa imi suna. Daca in Varsovia e ghetou, in Versavia e lagar
Nu stiu de unde vine numele asta! Sincer unde l-ai intanlit? E foarte complicat, cu siguranta raspunsu esteNUUUUUUUU l-asi pune.
No offense: Daca aud ca pe o fetita o cheama VERSAVIA, mi s-ar parea ciudat. Daca aud ca Skoda a scos pe piata un nou tip de masina, VERSAVIA, mi s-ar parea cel putin foarte bun numele ales de ei
Daca as avea o fata atunci as alege ceva simplu si frumos. Mama mea a ales numele de "Evodia" pentru mine. La prima vedere sigur va intrebati daca nu cumva am gresit si in loc de "v" trebuia "L". Nu. E bine asa : Evodia si ma simt nasol cand ma intreaba cineva "Elodia te cheama?". Noroc cu al doilea nume "Monica".
Evodia un nume special si e foarte frumos, il gasim in Biblie (Epistola catre Filipeni), de asemenea este o planta decorativa si melifere foatre frumoasa! http://www.slideshare.net/eurohonig/evodia-1090193
Versavia "fiica jurământului") (arabă: بثشبع, "ابنة القسم") a fost soția lui David și mama lui Solomon.[1] A fost soția lui Urie Hititul care a fost ucis din ordinul lui David. Profetul Natan l-a mustrat pe rege pentru că a comis acest gest și i-a reamintit lui David legământul acestuia cu Dumnezeu. Soția lui Urie a fost însărcinată de către regele David. Contactul sexual al lui David cu soția lui Urie nu s-a pus drept adulter, deoarece Urie nu era evreu și doar bărbații evrei erau protejați de codul legal de la Sinai.[2] Versavia avut în total patru fii cu David: Șimea, Șobab, Natan și Solomon.
droid96 întreabă: