| OdaNobunaga a întrebat:

Și dacă fata este părăsită și se descarcă unui alt băiat poate simți mai mult decât prietenie pentru acel băiat? Efectiv să își arate suferința și să plângă, am pățit recent și nu știu ce să înțeleg din asta, eu cred că o plac dar nu știu dacă este reciproc și mă tem să nu mă atașez emoțional de ea.

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Domn'le n-ar trebui sa iti faci prea mari iluzii. S-ar putea sa fii in cercul de BestFriends

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Relatie naspa, ca ea ti se plange ca unui prieten, nu ca unui posibil iubit si nici nu te vede ca pe un posibil iubit.

| SilentRain a răspuns:

Și ce vrei? Să-i citim gândurile?
Ești prieten cu ea de atâta timp normal că și-a descărcat durerea la tine, dar nu că ar fi interesata sa abia o relație de gagiu -gagica cu tine ci pur și simplul simțea sa vorbească despre probleme ei
Acum nu fi și tu bulangiu... să vorbești cu ea doar cu gândul că poate ți-o faci gagică, nu-i frumos
Corect este sa o lași puțin să se adune apoi sa ii zici ce simți pentru ea, asta după ce îți dai seama ce vrei sa faci pentru ești al naibii de dezorientat

| cristimihailov a răspuns:

Poate vei reusi, poate nu.

Dar oricum, cel mai bine ar fi sa o lasi in pace, sa fie ea gata. Altfel iti faci zile fripte cand incerci sa pui pe cineva intr-o relatie pentru care nu este inca pregatit.

| ionur a răspuns:

Și eu am pățit asta la muncă unde am muncit vara asta pe plajă era o fata care îmi spunea numai de foști ei și nici nu o întrebam nimic si nici nu ziceam nimic măcar ia vroia altceva de fapt mi-am dat seama imediată -_- și am stat cât mai departe de ia era clar ca căuta pe cine sa o reguleze ducea lipsă după ce a vazut ca eu nu am treba cu ia si ca nu sunt ce credea ia șia traso cu barmanul de la bar și ăla era mai mare ca toți de acolo unde munceam noi pe plajă și încă câte și câte așa cu*ve am dat acolo și văzut.

| ionur a răspuns:

Astea cu descarcatul sunt motive vrea sa și-o tragă cu tine ai sa vezi ca o să-mi dai dreptate duce lipsă.

| ionur a răspuns:

Ia tea ales pe tine ștind ca o sate culci cu ia de asta tot bagă motive de descărcări așa putea sai spune cele mai bune prietene ale ei de ce nu face asta? Vezi? Vrea sa i-o tragi 1000000% ia aștepta sate dai la ia sa aibă motiv sa și-o tragă cu tine sa poate veni cu scuze ieftine și de tot râsul după ca ia nu vroia și ca tu te-ai dat la ia după ce și-o trage cu tine bine înțeles. Crede-mă ca am studiat toate minciunile și vrăjeli lor ca sunt scârbit. Știu și unde vor sa ajunge și ce vor și toate rahaturile și minciunile lor. Iar asta cu descarcatul este cel mai prost motiv ever.

| OdaNobunaga explică (pentru ionur):

Suntem prieteni de destul de mult timp și mă cunoaște o cunosc nu sa plâns doar de fostul efectiv am văzut-o plângând și cum suferă și o cunosc de destul să știu că nu e curvă, oricum mulțumesc pentru punctul tău de vedere

| ionur a răspuns (pentru OdaNobunaga):

Nu trebuie sa fie curva sa și-o tragă cu tine ia știe bine foarte foarte bine ce face da tu nu știlaughing)))) Da ai aflat acum.

| AliGab a răspuns (pentru ionur):

Daca o fata plange pentru un baiat nu inseamna ca este si cu*va, dar mintile bolnave vad numai cu*ve in fata ochilor. Un om cu asemenea viziune va ramane pururea singur si prosf