| Lounsi a întrebat:

Iar a venit tatal meu beat inca odata, dar de data asta a fost mai rau a batut-o pe mama si mi se rupe inima cand ii aud, iar eu nu pot face nimic ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| UniversaLove a răspuns:

Salutare,
Incearca in primul rand sa nu pui la suflet cele intamplate cineva tot va trebui sa ii aduca pe amandoi la suprafata,sa mai lumineze casa caci singurii care ii vor schimba si mai ales pe tatal tau tot ei insasi o vor face mai devreme sau mai tarziu.Tu trebuie sa fi alaturi de mama ta si sa nu o pierzi din ochi, iarta-i si mai ales iarta-l pe tatal tau, este un om inconstient si cu un om inconstient nu poti face prea multe decat sa NU ii urasti si sa II IERTI, in timp isi va da singur seama ca a gresit pana atunci TU fi alaturi chiar si de tatal tau dar sufleteste si de mama ta si fizic si sufleteste.NU sta suparat pentru ca asa le vei accentua si lor starea, mama ta mai ales va suferi vazand ca suferi si tu, daca stai suparat NU se va rezolva problema, concentreaza-te pe solutie pe pozitiv.Ai puterea si raspunsurile in INIMA TA, cu IUBIRE ADEVARATA VINDECI si mai TREZESTI oameni inconstienti.Stiu ca doare stiu ca nu este asa usor dar nici imposibil sa treci la varsta ta prin asemenea momente, dar TU ESTI PUTERNIC SI AI CURAJ si POTI TRECE PESTE ORICE OBSTACOL.ai INCREDERE IN INIMA TA IN VIATA.Pleaca cu mama ta departe de astfel de oameni care va ranesc si stati alaturi de astfel de oameni incosntienti DOAR sufleteste.caci fizic va vor aduce DOAR suferinta si limitare.IMBRATISEAZ-O PE MAMA TA SI OFERA-I ALINARE CU IUBIRE, TU ESTI PILONUL care o poate sprijinii Sufleteste!
IUBESTE, IARTA SI CURAJ IN VIATA. FARA frica!
NU uita ca esti PUTERNIC.NU te indoi de TINE NICIODATA!
Ramai in PACE Suflet Drag!

| Z0n a răspuns (pentru UniversaLove):

CosmicLove, as vrea sa discut cu tine, dar nu-ti pot trimite mesaj privat pe TPU din cauza statutului meu de membru Junior. Ai putea publica o adresa de e-mail de-a ta pe care sa te pot contacta? Te rog mult, am nevoie de ajutorul tau.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa te duci la politie si le zici problema pe care o au parintii tai, maicata daca tace inseamna ca il iubeste dar daca o tine asa nu va rezista mult si cine stie daca o sa mai respire, esti la timp sa eviti o tragedie.

| Demoiselle a răspuns (pentru mgtow):

Nu cred ca poti sa iubesti un om care te bate, adica se comporta cu tine mai rau ca. cu un animal. Trebuie sa fi retardat! Cred ca mama lui, sta inca cu omul ala, doar pentru a-i oferi copilului o familie intacta. Dar greseste, pentru ca el nu are nevoie de o astfel de familie.
Eu personal(18 ani), daca tata s-ar comporta asa, as lua-o pe mama de mana si am pleca la bunica.
Dar totusi, daca stau sa ma gandesc si sa ma pun in locul copilului(13 ani), nu stiu daca as avea maturitatea sa fac asta. Probabil m-as interioriza si as incerca sa pastrez familia completa.
Greu!

| Tania a răspuns:

Data viitoare cand se intampla asta suna la politie.

| Demoiselle a răspuns:

Spune-i mamei tale ca nu te deranjeaza sa va mutati la bunici. Mergeti la bunicii tai si continuati-va viata linistiti, luati-o de la 0 impreuna. Si dati-l naibii pe betiv, ca nu aveti cum sa schimbati un om matur.
Fi realist, totul e spre binele vostru. Invata, sa poti avea un job bun sa o ajuti pe mama, iar tatalui tau adu-i aminte de momentele grele prin care te face sa treci.

| mirela9922 a răspuns:

Pai pentru problema asta ar trebui sa te duci la un psiholog, cel mai bine la psihologul scolii ca e mai simplu si asa vei primi ajutor si te vei simti mai bine, crede-ma am avut si eu o prietena care era in aproape aceeiasi situatie ca tine si a mers la pshiholog si s-a simtit mai bine apoi! Sper ca te-am ajutat!

| Purcelus a răspuns:

Vorbeste cu psihologul de la scoala, dirigintele/diriginta sau mergi la politie! E grava situatia ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa faci prea multe, mai ales acum ca e beat.poate te ajuta sa vb cu el cand e treaz, dar trebuie sa iti impui punctul de vedere destul de convingator daca vrei sa te asculte, si asta poate nu o data. apoi s-ar putea sa se ia de tine cand isi aduce aminte ca i-ai spus ceea ce i-ai spus. e o chestie foarte delicata.dar daca nu ii arati ca esti puternic/a te va domina. bafta

| Blondda a răspuns:

Baai, cum ii puteti cere sa mearga la politie sa isi denunte propriul tata? il iubeste si sunt sigura ca nu o poate face, dar sfatul meu este sa va mutati, violenta distruge tot.

| CristinaLorena a răspuns:

Suna la telefonul copilului... :\

| aandreutsaa a răspuns:

Pai incearca cumva sa ii faci sa se impace si sa nu o mai bata pe mama ta sau pleaca tu cu mama ta de acasa pentru o zi si vedeti cum reactioneaza tatal tau

| Marshal a răspuns:

Psiholog/psihopedagog de la scoala sau un preot. urgent!

| Lounsi explică:

Am 13 ani...