Plangere la Politie si certificat medico-legal de la IML:
Poate vad aceasta intrebare si alea care la 16-17 ani vor sa stea cu iubitul „pentru ca nu pot trai fara el".
Sună la poliție. Deschide dosar penal pe numele soțului tăi pentru agresiune și vătămare fizică. Descosiderăl din drepturilor părintești. Divorțează de el. Prin lege este obligat agresorul ce își maltratează familia soția și copilul sa contribui la creșterea copilului.
Spune Polițiștilor ADEVĂRUL cum te agresează de față cu copilul cum te bate animalul de față cu copilul cum Tea lăsat cu traume severe și pe tine și pe copilul tău. Bagă-l la pușcărie pe viață fiindcă el va mai avea o grămada victime nu este un om de casă și un un ce își maltratează familia și copilul și Soția. Făi dosar penal ca poliția să-l știe să-l aibă acolo și când se mai leagă de o fată de o femeie nevinovată și o agresează fizic verbal sau în orice fel pe o femeie pe o fată să facă pușcăriei direct fără niciun drep la avocat și nimic Pușcărie pe viață sa facă. Dacă se mă înmulțești nenorociri ca ăsta pe fața pământului nicio femei nicio fată nu va avea o viață normală din mâinile la așa proxeneți pedofilii criminali drogați dușmani pe propi lor copii și familia.
Reclamație la Poliție, cere ordin de restricție apoi dă-i papucii. Tatăl tău să adune doi-trei prieteni și să-i înmoaie un pic oasele, fără martori. Eu așa aș face.
Nu te mai plange fara sa faci nimic!
unde stai in varf de munte de ti-e greu sa mergi/suni la politie?
Bună Elisa, îmi pare rău ca treci prin asta. E greu să vezi ce persoană la care tu ții te tratează astfel. Să știi ca nu există niciodată vreo scuză valabilă pentru care el să se comporte așa și pentru care tu să îl ierți. Gândește-te ca asta doar va merge din rău în mai rău doamne ferește te omoara într-o zi. Vorbește cu părinții mergi la poliție și depune plângere să nu îți fie frică de el. Blochează-l pe tot ce poți și go no contact.