Bun, deci....nu am nici cea mai mica idee de ce raspund la aceasta intrebare, nu ma simt in largul meu aici . Parerea mea este ca nu ai nevoie de un exemplu de dialog pentru asta, este ceva normal, parte a vietii. Cum discuti cu mama ta despre orice alte lucruri, cu aceeasi usurinta poti discuta si despre menstruatie. Mama ta nu este doar mama ta, iti este si cea mai buna prietena, priveste lucrurile si din perspectiva asta si-ti va fi mai usor.
Nu a fost nevoie! Mama mi-a spus inainte sa o intreb.Si acum imi amintesc cuvintele ei, cu toate ca au trecut mai bine de 30 de ani.
Mama ta, luata cu treburile nu-si da seama ca fetita ei a crescut, a devenit domnisoara! Cauti un moment cand mama ta face curatenie sau gateste.
II spui ceva de genul,, Mami, am cateva semne si ma gandesc ca urmeaza sa-mi vina menstruatia.Am deplina incredere in tine si ma gandesc ca mi-ai da cele mai bune sfaturi'''
Succes!
Trebuie sa vorbești deschis și sincer cu mama ta despre acest subiect.Este ceva normal. Mama ta nu se va supăra, ba din contra, se va bucura ca vrei sa vorbești cu ea despre aceasta. E un subiect care chiar te va apropia de mama ta.
Eu am invatat la scoala despre asta. Si i-am spus direct mamei ca mi-a inceput si mie asa ceva :l
Ca ar trebui sa inveti la scoala. Este un program educational Alweys. Eu sunt clasa aV-a si acum vine si la noi
Naomiroxana întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RODI8817 întreabă: