Eu sunt mai retard de fel, cred ca ar fi frumos sa te intalnesti cu ea in mijlocul orasului si sa o ceri in casatorie in fata oamenilor care trec, sau sa te duci la 5 dimineata la ea la usa si sa o ceri in casatorie . Mult succes!
Fii original, pune creierul sa munceasca si el un pic si ai sa vezi ca o sa iti vina idei mult mai bune decat daca copiezi sau ceri la altii.
Daca esti barbat! Te urci cu ea intr-un zgarie nori sau intr-un balon cu aer cald si jos sa nu fie nimic deosebit, cand ajungi la ultimu etaj sau la o inaltime mare cu balonu, niste oameni sa scrie ceva mare si frumos jos! Sau daca nu ii spui ca daca nu se casatoreste cu tine iti tai venele .
Hmmm daca locuiti impreuna deja ii poti pune inelul pe deget in timp ce doarme, dar te asiguri ca nu o sa cada, iar la iesirea din camera legi un afis "We were meant to be together" sau "Vrei sa fi pinguinul meu?" (pinguinii nu isi parasesc niciodata perechea dupa ce o gasesc) sau ii faci o cana cu ceai si in loc de pliculet in cana pui un biletel cu "Marry me!" si inelul... sau o ceri in casatorie undeva in fata multor oameni.
Poti sa o duci intr-un loc frumos, linistit. si sa-i spui. Sau pui inelul si o hartiuta pe care sa scrie "casatoreste-te cu mine" sau ceva de genul. le pui de exemplu undeva prin cosmeticele ei sau unde umbla mai des. sper ca te-am ajutat si bafta! :*
Dizzydizz întreabă:
anonim_4396 întreabă: