| doctoru_5476 a întrebat:

Ie foarte usor sa acuzi cind nu sti, eu fata mea n-am batuto niciodata nu i-am reprosat, i-am loat dupa putere tot ce am putut am fost prietenul ei pina acum aproape o luna cind prietenul ei i-a zis ca a inplinit 16 ani si parinti nu mai pot face nimic, aflind de la mine ca ma duc la politie sa spun decit ca nu mai ie la domicilul iei si ie la iel ca sa nu fiu eu raspunzator de faptele lor, ma amemintat ca daca ma duc ma reclama ca m-am dat la fata mea, si asta a pus cap ca am inteles ca fata mea mu va avea un viitor cu iel chiar daca acum il iubeste nebuneste, la virsta asta ie normal sa nu judece bine. Sper ca nu am gresit cu nimic ca am decis sa aleaga legea.mai bine imi asum riscul ca ma injure acum decit mai tirziu cind va fi rau si va zice tata nu ai avut grije de mine ca eu n-am avut minte atunci. Daca o iubea cum zice o iubea cu vb buna si intelegere ca si noi eream fericiti mai ales eu care am fost prietenul lor si i-am ajutat in relatia asta

Răspuns Câştigător
| maryangel a răspuns:

La 16 ani fata dumitale e inca minora.Ai drepturi asupra ei.Nu am inteles asa dde bine ceea ce ai vrut sa comunici cu postarea, e cam greu de inteles. Daca anunti politia iti da dreptate dumitale.Esti parintele ei si pana la 18 ani ai drepturi asupra ei.

8 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Nu inteleg de ce tot insisti, las-o sa-si traiasca viata asa cum a ales ea, nu ai stiut sa-i impui anumite lucruri de la inceput si acum te inteleg si este normal sa te caiesti, insa timpul le va face loc la toate, consider ca este mai bine sa te linistesti pana lucrurile vor lua poate o intorsatura mai fericita pentru tine.Asadar cu rabdarea treci marea, nu te mai agita degeaba, disperarea te va face sa-ti pierzi cumpatul si mai bine lasi lucrurile sa mearga de la sine.Bafta!

regis
| regis a răspuns:

PRoblemele de familie nu se rezolva in justitie.

| ByZZy a răspuns:

Noi stie sa vorbeste romaneste...eu una nu am inteles chiar nimic din toata povestioara tawinking

| misscuriosity a răspuns:

Las-o sa incerce tot ce vrea ea. in final tot la tine se va intoarce, fii sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai omule fata matale e si ea om si ca orice om viata sexuala o vrea libera.De la 18 ani poti sa o rupi economic si cu ea.Nu poti decit sa cazi de acord cu ea si atita tot. Ce tot te opui ca un fir de par in fata mai stiu eu cui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si gramatica limbii romane este paralela cu tine.Rau de tot.Esti diametral opus cu ea. Nu-mi vine sa cred ca exista oameni care, nu stiu sa scrie corect d. p. v. d. gramatical. Tu ce educatie vrei sa-i dai copilului tau, cand nu esti in stare sa scrii corect in limba materna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu limbu romanlaughing)

| tpuguru a răspuns:

Consider ca ceea ce ai facut nu te va ajuta FOARTE mult, dar fata va fi foarte suparata pe tine, si exista riscul sa iasa cu el in secret din cauza faptului ca nu o lasi. Indiferent daca ii explici de ce ai facut asta, nu te va asculta deloc si tot tu vei fii personajul negativ din punctul ei de vedere. Incearca totusi sa stai cu ea si sa ii spui TOT ce s-a intamplat ( cu faptul' ca baiatul te-a amenintat). Ea tot te va privi cu ochii rai, crezand ca nimic din ce spui nu este adevarat si ca pur si simplu o pedepsesti, tu fiind privit ca un dusman. Cu timpul va uita putin cate putin de el, te va ierta si va incepe inca o cearta cu viitorul prieten.