anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri a fost ziua mamei și am refuzat să mănânc tort pentru că sunt la dietă.
Azi dimineața când m-am uitat în fridgider nu mai era tort și ultima porție a mâncat-o bunica mea.
E frumos gestul care l-au făcut sau nu? Credeți că trebuie să mă supăr? Chiar dacă am refuzat să mănânc tort, nu trebuie să-mi oprească o felie?

28 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din moment ce tu ai refuzat nu trebuie sa te superi, a mincat altcineva portia ta tu ai refuzat de bună voie nu te a obligat nimeni.

| DeyCj a răspuns:

Nu mi se pare ceva anormal. Dacă i-a fost poftă bunicii tale de tort a mâncat.

| Mosotti a răspuns (pentru DeyCj):

Pai daca ea nu a vrut, ce sa faca? Sa lase felia ca a doua zi sa zica iar "nu, ca-s la dieta"? Nu avea sens.

| RAY a răspuns:

Dietele nu tin

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai zis ca nu vrei ce atatea mofturi dupa?

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Exact, asta am zi si eu, ei stiau ca nici a doua zi nu mananca, deci nu avea sens sa o lase pe felie acolo.

| sierra1 a răspuns:

Intrebare: dimineața nu mai erai la dietă?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Credem ca trebuie sa te superi? NU ar trebui sa te superi nici daca nu ti-ar fi zis ca au tort :/, in general omul nu trebuie sa se supere indiferent de motiv.

Dar trecand peste asta, ai zis ca esti la asa zisa dieta, nu ai mancat cand era ziua ei (la cere si ea ar fi trebuit sa se supere? thinking ), apoi s-a dus, asta este. Nu ai de ce sa te superi.

Pot sa faca ce vor ei cu tortul, nu tine de morala acest lucru, tine mai mult de asteptarile tale si este o chestie strict subiectiva.

Numai bine! ^_^

| Mosotti a răspuns:

Si daca mancai odata ce s-ar fi intamplat?
Pai daca ai refuzat de ce sa-ti opreasca? Stia ca nu vei manca nici maine daca ziceai ca esti la dieta.

Deci au procedat normal. Daca n-ai mancat acum, nu o sa mananci nici maine, era f clar, deci ce rost are sa fi zis iar "nuuu ca-s la dieta".

Puteai sa mananci si doua felii, nu se intampla nimic odata.
Ca cine tine strict diete nu ar manca felia aia nici dupa 3 zile, damite a doua zi dupa refuz.
Pai na...nu manca tu ca sa manance ei, bravo lor pana la urma, isi traiesc viata.

| Andreeush a răspuns:

Ai zis că ești la dietă deci ele s-au gândit că nu vrei tort.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu, lmfao, ai zis nu, nu a fost.

| johnnny123 a răspuns:

Acum o saptamana spuneai ca ai fost violata si batuta de un taximetrist.

Acum te plangi ca bunica ta nu ti-a pastrat o felie de tort.

Mi se pare cam suspecta tranzitia asta rapida de la o problema extrem de grava la o "problema" atat de banala... De regula victimele violurilor sunt traumatizate pentru luni sau chiar ani intregi.

| J0B0MAT a răspuns:

Urăăăsc când alții îmi mănâncă mâncarea, mai ales pe aia care îmi place mult. Poate că nu ar trebui să te superi, poate că nici eu, but i can't help it.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ai zis că ești la dietă, normal că nu ți-au lăsat laughing. Cum vine dieta asta? O zi da, una nu? Ce se întâmpla dacă mâncai ieri? Și ce dietă e aia de te trezești dimineața și mănânci tort, lmao?

| AliGab a răspuns:

Eu zic ca au fost chiar draguti cu tine: au mancat tot tortul ca sa nu mai fie o ispita pentru tine si sa calci stramb in dieta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da da, sau so fi gândit la tine sa nu te abați de la dieta, ar trebui sa le cumperi un tort celor care ți-au mâncat ultima felie foarte frumos gestul, de neuitat laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing ba da, fa ca vânătorul care era prin trecere la căsuța bunicii si a scos-o din burta lupului pe bunica și pe scufita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CE SENS ARE?!? Sincer nu inteleg daca asta e troll. Adica tu vorbesti serios? Real? Zici ca nu vrei tort si dupa te superi ca au ascultat ce ai spus?

Ah si pun pariu ca daca insistau sa mananci te suparai si ziceai "Clan am zis bunicii ca nu vreau tort si a insistat sa mananc. Sunt foarte suparata ca nu ma incurajeaza. Adica tot ei ma fac grasa si tot ei ma obliga sa mananc tort. M-am certat cu ea dar pan' la urma am mancat. Ma simt foarte prost si sunt suparata pe ea". Deci SIGUR asta ai fi zis. Intelegi ipocrizia situatiei? Daca zici nu, nu sa fie. Cine sa mai aiba incredere in tine cand tu te superi cand ti se RESPECTA cerinta. Halal. Stiu ca e un lucru mic, dar onest vorbind nu as vrea sa fiu amic cu cineva ca tine. Cineva care nu stie ce vrea, care cere ceva si apoi se supara ca i se respecta rugamintea si se asteapta la eu stiu ce reguli morale inventate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu esti ca mamele alea care refuza sa fie ajutate la curatenie si dupa se supara ca nu le ajuta nimeni...

| NunuNini a răspuns:

Crezi ca e frumos ce intrebi tu?
Pentru ce sa-ti opreasca daca tot nu o mananci?
Ca sa o arunci? Aha, voiai sa mananci pe ascuns, ca doar esti la dieta! E frumos ca ai refuzat-o?
Ia nu te mai supara pentru propria ta vina!

| badpanda a răspuns:

A mancat taximetristul ultima portie.

| NarcisIfrim a răspuns:

Nu esti nici prima si nici ultima care ti s-a intamplat asta.

| wexceptional a răspuns:

E frumos gestul pentru ca o dieta nu tine doar o zi si tortul se strica.

| Yrem3119 a răspuns:

Din moment ce ai spus ca esti la dieta, pentru orice om ar fi logic ca nu vei manca tort. Nu trebuie sa te superi, din moment ce nu ai vrut sa mananci pentru ca esti la dieta!

| iuliaOK a răspuns:

Cum sa îți lase o felie dacă ai spus ca nu vrei și mai ești și la dieta. Și de ce sa te superi dacă tu oricum nu o mâncai?
Mi se pare penibil sa spui "nu vreau" și după sa te superi ca nu ți-a lăsat. Părerea mea

| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti opreasca, deoarece tu tii dieta! Data viitoare sa stii din timp daca urmezi dieta sau totusi te abati.

| alexandraad a răspuns:

Clar nu, din moment ce le-ai zis ca ești la dieta.