| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

Ieri am avut o problema cu o fosta colega de la școală generala acum suntem la licee diferite. Ieri stăteam cu varul meu pe o banca și apare și fosta mea colega și îmi spune porecla ca la școală generala ca sa mă facă de ras în fata varului meu dar și el a auzit. Și el o întreabă pe fata de ce îi zici așa... iar aceea fata îi spune ca și la școală îi ziceam așa. Și mă gândesc dacă o sa îmi spună și el ăsta dar nu cred ca îl interesa ceea ce mi-a zis aceea fata. Dar dacă o sa îmi spună și el așa ce o săi spun... Dacă mă mai întâlnesc odată cu fosta mea colega ce o săi zic ei. Mie mi se pare fără un bun simt din partea ei. Dacă vi sa întâmplat și vouă ăsta sa îmi comentați și mie Cum ați reacționat. sad

4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Sunteti 2 verze

| danay72 a răspuns:

Nu merita sa bagi in seama astfel de persoane si sa pui la suflet.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti este un filmulet dragut despre cum sa faci fata unor astfel de persoane.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Mi s-a intamplat de cateva ori. Ce-i drept n-ai cum sa te pui la mintea unui prost /proaste. Am fost mereu de parere ca daca depasim scoala generala si ajungem la liceu, ne mai maturizam si noi putin si lasam copilarismele astea. Cred ca varul tau nu te va porecli si daca o va face, ii poti spune ca te deranjeaza. Cat despre fosta ta colega. evit-o. Cu cat ii vei spune ca te deranjeaza cu atat va insista mai tare. Trateaz-o cu indiferenta.

| Stan_Andreea-georgiana_2000 a răspuns:

Ii spui varului sa iti zica asa ca nu iti place si daca iti mai spune inca o data ii zici ca n mai vb cu el sau nu rasp cand te striga asa; si cu colega ii cauti si tu o porecla