anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am descoperit ca incarcatorul de la telefon imi este rupt. Acum cateve minute m-am certat cu mama pe tema de ce nu am grija de camera de filmat, telefon etc. Cum sa ii spun mamei de incarcator (mentionez ca imi pot incarca telefonul si prin cablul de date la laptop)
va roog ee urgent crying
dauu funda si vot :X

Răspuns Câştigător
| AndreeaaD a răspuns:

Pai discuta sincer cu ea.
Acum pe bune i se poate intampla oricui happy, iar daca nu ai curaj incearca sa faci rost de altul(de la magazine, prieteni etc). Pana la urma e doar un incarcator, se gasesc.
Bafta!smug

4 răspunsuri:
| cherrybomb a răspuns:

Eu i-am rupt din greseala incarcatorul mamei, si i-am cumparat altul. si nu a aobservat, treaba este ca intr-un final a observat ca al ei nu avea etichete si cel care l-am luat eu avea (lipite pe fir). di nu mi-a zis nimic...
ce poate s aiti faca sa te omoare?
acum o luna mi-a cazut telul pe jos mi s-a spart displeyul, nu mi-a zis nimic mi-a luat altul, discuta si u cu ea.

| FlorinDiablo a răspuns:

Fi atent du-te la un reparator ca nu e greu de reparat lipeste 2 fire intre ele le izoleaza si gata e ca nou nici nu se baga de seama ca a fost reparat.Si nu te mai complici ca sa ii spui

| Rockărița a răspuns:

Pai eu zic sa ii spui adevarul:''mama, uite ce s-a intamplat, incarcatorul telefonului este rupt.Nu stiu cum s-a intamplat, pentru ca nu eu l-am rupt''. Incearca lucru asta.

| alyskumpy a răspuns:

Pai simplu, iti iei altul fara ca ea sa stie :-D daca nu ai bani iti strangi si pana atunci folosesti metoda cu cablu de date...happy