| Nikcoletta a întrebat:

Ieri am fost la prietenul meu si nepoata lui se uita pe o carte, i-am luat cartea să mă uit și ea mi- a dat una peste mâna și a țipat la mine. Are doar 6 ani.
Prietenul meu mi-a spus de cumnata lui că îi dă peste mâini și așa a fost educată.
Ne-am certat din cauza ei.
Ce să fac? Cum să o pun la punct pe nepoata lui? Mereu se comportă urât cu mine

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Pai si tu cati ani ai, 10?
"I-am luat cartea", serios? Te-ai gandit sa i-o ceri si sa vezi daca vrea sa ti-o dea? Daca zicea da, foarte bine, daca zicea nu, la fel. Puteai sa te uiti dupa ce se plictisea de ea.

8 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

Nu trebuie sa o pui la punct pe nepoata lui. De ce i-ai luat cartea de prima data? Las-o ca are ea parinti sa o educe. Dacă se comporta urat cu tine nu-i mai da motiv sa o facă. Lasă pusul la punct și încearcă sa fi și tu mai agreabila cu ea. Te pui la mintea unui copil de 6 ani.

| Yuoia a răspuns:

Cred ca tu ar trebui sa fii pusa la punct.
Ai deja iubit, te pregatesti sa faci copii dar nu stii sa te porti cu ei. Nu iei cartea unui copil. O ceri, ii ceri acordul. Cam cum ai vrea sa fii si tu tratata. Deja nu mai are incredere in tine si va fi greu sa-i castigi simpatia.

| adeluna a răspuns:

La 60, 36, 16, 6 ani sau 6 luni orice persoana are drepturi, mai ales la respect si demnitate. E inacceptabil sa ii iei cartea fara permisiunea ei. A fi mai mare nu iti confera drepturi speciale. Poate cearta cu prietenul tau a fost starnita de faptul ca lui nu ii place cum tratezi copii si se ingrijoreaza cum ar fi copii vostrii tratati...

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Nu ești tu în măsură să o pui la punct pe nepoata lui.
În primul rând trebuia să îi ceri voie, nu să îi iei cartea din mână.
Dacă ești iubita unchiului ei asta nu înseamnă că acea fetiță de 6 ani trebuie să sară în brațele tale de fiecare dată când te vede. Tu trebuia să încerci să îi câștigi încrederea, să îi dai ocazia să te cunoască fiindcă pentru ea erai o persoană străină.

| ColonelulColo a răspuns:

Hai... Serios... Are 6 ani, e chiar asa de greu sa te intelegi cu un copil de 6 ani?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai tu acest drept sa o pui la punct, are părinti tu nu esti mama ei, tu daca nu o agreezi pe nepoata prietenului care nu este rudă cu tine nepoata, nu o băga in seama, îi spui bună si atit, cel mai mult doare indiferenta asa se zice, doar nu o sa te pui la mintea ei de copil răsfațat sa o bati, ca poti face inchisoare, vezi ti de treaba ta, nu țipa si nu ridica mina la copil, orice te deranjeaza spune i mamei ei, ei au autoritate asupra ei ca este fata lor.

| Andreea1778 a răspuns:

E un copil ce poți sa ii faci...