| mihaeladaria23 a întrebat:

Ieri am ieșit la un date cu un băiat. Am mers sa vedem orașul de unde suntem noi de pe un deal (El a condus până acolo). Când a oprit mașina el și-a pus mâna peste umerii mei și o mână pe coapsă și a început să mă sărute. La un moment dat eu m-am tras și i-am zis să se tragă. S-a tras și după a mai încercat încă de vreo 2 ori. Când am văzut ce vrea de fapt, am zis că vreau acasă. M-a dus acasă. I-am scris astăzi că mie nu mi-a plăcut că s-a "urcat" pe mine și că nu mi se pare ok ce a făcut, mai ales că îi mirosea gura a țigări. El a zis că dramatizez situația și că el nu s-a urcat pe mine. Voi ce credeți?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mă intreb dacă nu ii mirosea gura a tigări, ai fi acceptat avansurile lui?

| mihaeladaria23 explică (pentru darrio2007):

Nu. M-a atins pe coapsa, aproape de zona intima și nu mi-a plăcut. Gustul de țigări din gură e partea a doua.

| MarianWLF a răspuns:

Nu faci asa ceva la prima intalnire, sa fie insistent din start cu tine e lucru rau, da dovada de un om lipsit de respect si de sentimente reale.

| dullcat a răspuns:

Mai bine e sa-l eviti, chiar nu are niciun sens sa mai continuati cu iesirile si nici sa te certi cu el. Aveti perspective complet diferite asupra interactiunii/chimiei care trebuie sa existe la un date(el pare ca sare direct la sex, in timp ce tu vrei sa mai astepti), nu mai zic de preferinte pentru miros. Also, fumul de tigara mi se pare si mie cat se poate de nasol.laughing Lui i se pare normal, pentru ca probabil alte fete au acceptat astfel de conditii, dar in functie de persoana, nu e, lucru care trebuie respectat. Daca avea ceva mai mult bun simt si-ar fi dat seama ca nu este nevoie sa insiste cu atingerile.Asta e, mergi mai departe, mai exista baieti si fete pe lume pentru amandoi.

| gabicoo a răspuns:

Cavaleri și prințese au existat cu sute de ani in urmă. Acum nu este cazul.

| siriusblack98 a răspuns:

Cam grabit baiatul, pe modul de " unload the seed and go full speed " iar ce ti a zis sincer imi denota o atitudine de golanas clasic care nu vrea decat fufu si apoi pa. Cand am citit si ca i mirosea gura a tigari mi-a venit sa vomit pe tastatura. Am avut o iubita care fuma si mi am amintit senzatia aia dezgustatoare pe care ti o lasa un sarut cu o persoana care fumeaza. Zic sa mai cauti ca are balta peste.

| ioana748 a răspuns:

Dacă nu ai chimie cu el, mergi mai departe.
Totuși faptul ca s-a retras și te a condus acasă nu a fost un gest prea rău.
Posibil sa nu fiți nici unul ceea ce cauta celălalt.
Asta e, treci la caietul cu experiente.

| Miruna333 a răspuns:

Dupa ce i-ai spus sa se traga si a mai incercat de 2 ori isi spune cuvantul... Nici nu trebuia sa ii mai scrii, elimina-l complet din viata ta. Se vede ce fel de persoana e.

| KovacsB a răspuns:

Credem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că s-a grăbit foarte tare.
Oare de ce i-ai mai scris?

| mihaeladaria23 explică (pentru anonim_4396):

Numa am vrut să îi zic ce nu mi-a plăcut

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihaeladaria23):

Da,nu merita, ai prea mult bun simt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam nu trebuia sa il mai contactezi deloc, dar daca te contacta el, ii spuneai frumos ca nu sunteti compatibili si sa va vedeti fiecare de drum.