Daca iubitul tau, este nepasator la ceea ce ti se intampla cu tine(relatia cu tatal tau, cu starea in care te afli), degeaba spune ca te iubeste.Ar fi mai bine sa renunti la el, chiar daca sunteti impreuna de 2 ani.
Incearca sa iei viata asa cum este ea:grea, cruda, rea, cu tot felul de obstacole, dar si cu putine bucurii si reusite.Gandeste-te la tine, in primul rand, cum sa-ti fie tie bine. Find tanara, fara o familie, o sa-ti gasesti un loc de munca.Accepta,chiar daca nu o sa fie ceea ce -ti doresti, deoarece asa o sa ai contact cu oameni noi.
Pastilele, nu sunt sanatoase, mai mult te ametesc pe moment si apoi dai iar nas in nas cu realitatea.Incearca metoda cu caietul, recomandata de "perladunarii"(eu nu am rabdare) sau repetati mereu ca esti cea mai desteapta, frumoasa, razbatatoare, puternica.De ce sa te distrugi fizic si psihic, pentru niste neica nimeni!?
Aia e prietena? Pur si simplu spune-i ca e o taratura de om si nu mai vorbi cu ea.
Slujba iti poti gasi nu s-a termiant lumea, asa cum te-ai angajat aici o sa te angajezi altundeva.
Despre tatal tau si relatia intre tine si el.Intreaba-l simplu daca il deranjeaza ca ai un iubit sau daca il deranjeaza ceva la iubitul tau. Spune-i ca e prietenul tau si ca nu o sa faci o tampenie cum ar fi sa te casatoresti pe ascuns sau ceva ci doar ti se pare un tip de gasca si iti place sa petreci timp cu el. Spune-i ca nu te influenteaza nimic din comportamentul iubitului tau si ca nu au de ce sa isi faca griji.
Fa un curs de reiky si mergi la intalnirile lor. O sa ti schimbi viata si modul de gandire. Fa ceva si petru tine si numai trambita la ceilalti. Daca iubitul tau nu te sustine si e distant, poate ar trebui sa-i acorzi credit si tatalui tau. Parintii vor sa protejeze, uneori chiar prea mult.
Povestea ta e foarte serioasa si cred ca ai avea nevoie de o persoana sau persoana caruia sa le poti povesti ce ti se intampla fara sa te judece pe tine, de asta iti recomand un medic psiholog! Legat de relatia ta, nu stiu ce varsta ai dar sa stii ca daca esti cu o persoana acum nu inseamna ca vei fi cu el toata viata, dar familia o vei avea si nu poti schimba acest lucru! Legat de tatal tau, desi ne vine greu sa credem de cele mai multe ori parintii au dreptate! Incearca sa iti faci un jurnal astfel incat in fiecare zi sa scrii ce ai pe suflet si sa te gandesti la el ca la prietenul tau, ca la o persoana care nu te judeca si doar te asculta! Fa asta o saptamana si iti garantez ca te vei simti mai bine! Dar trebuie sa iei scrisul foarte in serios, adica sa scrii absolut tot ce ai pe suflet! Si bineinteles de jurnal sa nu spui nimanui si nimeni sa nu il citeasca in afara de tine!
Cat despre pastile, nu mai lua, nu sunt bune pentru sanatatea ta! Nu e normal sa simti ce ai simtit tu, deci renunta la ele!