Bună! Stai linistită, ca nu are de ce sa i ti fie rusine, in primul rind bunica ta este femeie a fost si ea tînără, are si ea sîni deci stie cum arată, daca din greseala vedea bunicul tau sînul, atunci trebuia sa te simti rusinată, eoarece el este barbat, dar asa nu ai niciun motiv real, sună o pe bunica ta vorbeste cu ea si sunt sigur ca ea a si uitat incidentul de ieri, sanatate multă.
Stai liniștită, nu ai de ce sa te simți așa. Nu ai omorât pe nimeni până la urmă, problema e banală.
Nu știu de ce spui toate lucrurile astea, ca nu mai poți da ochii cu ea. A fost doar o întâmplare după părerea mea pe care ar trebui sa o interpretezi drept una amuzantă, în niciun caz una stânjenitoare. Doar te-a văzut bunică-ta, nu taică tu, nu fratele, nu bunicul.
Un sfat, nu te mai gândi la asta, e banal. Sau poți după cum ti-am zis mai sus, sa o cataloghezi drept o întâmplare amuzantă, după cum și e. Crezi ca bunica ta nu a mai văzut un sân până la urma?
Mă referam că nu ar trebui să se simtă rușinată că până la urmă a văzut-o o persoană de același sex, nu una de sex opus. Atunci da, i-aș fi înțeles rușinea asta.
Mario1996 întreabă: