Eu stiu foarte bine prin ce stari trece si eu am avut momente cand am vrut efectiv sa o iau pe campii cum se spune, imi era efectiv sila de mila si nici nu voiam sa ma duc la munca, ma duceam in fiecare zi fortat si cu scarba si ma vedeau aia in fiecare zi trist si ma mai intrebau ce am patit ( dar le ziceam verzi si uscate )
Cunosc destule fete de +25 ani singure care cauta disperat iubiti si nu au noroc, deci nu numa la baieti se intampla asta. Ce au in comun aceste fete ii ca sunt grase.
Mi cunoscuta povestea, destul de recent o Fata a venit la mine, am tot vorbit cu ea si dupa un timp imi spune simplu : ca ea simte ceva mine... Am ramas cu gura cascata ., dar am refuzat fata.
Tu pui problema gresit, orice fata repet orice fata, important e sa aiba doua maini, doi ochi si doua picioare pana la 25 de ani ce zici tu acolo prin insta sau Facebook e validata de cel putin 1000 de baieti in medie sa zic la 2 ani! nu exista fete singure la 25+ care isi cauta cu disperare iubiti, poate ca intr-adevar cauta dar nu il gasesc pe ala care si-l doresc LOL
Mi am dat seama ca lucrezi intr o fabrica.De regula muncitorii nu prea scoala multă implicit și Gândirea lor e mai...în fine nu pune la suflet. Omule ESTI UN NOROCOS ca poți socializa. Un loc de munca ce presupune prezenta fizica impune socializare.Nu mai fi timid Fii și tu mai indraznet mai caterinca orice spune o gluma cum i fi ea cu siguranță va fi un om care va aprecia asta îți dau cuvântul meu de onoare.Asa am devenit mai sociabil la vârsta se 14 ani.Comunica omule îngroapă rușinea asta și timiditatea. Exteriorizeaza te te vei simți mult mai bine. Sper ca te am ajutat.Noaote bună Te pup
Salut frate, in primul rand scapa de ganduri de genu "Efectiv simt că nu vreau să mai trăiesc", nu ajuta la nimic. In al 2 lea rand, castiga incredere in tine, fa ce iti place, fa ce te face fericit si un sfat, mergi la sala si incearca sa iti atinge un scop, care il vrei tu, doar asa o sa iti castigi putina incredere in tine, dupa usor usor o sa vezi ca fetele o sa vina fara sa cauti tu prea mult, incearca sa iti indeplinesti cea mai buna versiune a ta, nu conteaza ca ai 28 si nu ai prietena, sunt convins ca o sa iti gasesti pe cineva, timpul nu este pierdut, capul sus bro si asculta mi sfaturile fiindca nu am de ce sa iti zic de rau. Iti urez bafta si sper ca peste cateva luni sa revii cu un raspuns si sa imi zici ca dati ai gasit o prietena si un alt job(iti recomand sa iti schimbi mediul de lucru, mistoul altora nu o sa te ajute deloc). Bafta frate si capu sus!
Daca ai nev sa vb cu cineva lasa mi un Instagram sau ce vrei tu, te pup ai grija bro
Deci dacă cititul Bibliei îți dă putere să stai în fața oamenilor și să-i înfrunți, asta înseamnă că Biblia îți dă încredere în tine. Și dacă ai încredere în tine, atunci nu va fi greu să comunici cu persoanele de sex opus. O fată caută băieți care au încredere în ei înșiși; și ele își doresc asta până acolo încât pot să treacă cu vederea caracterul unui astfel de băiat, chiar dacă acest lucru va fi distructiv pentru viețile lor.
Biblia oferă cititorului ei cunoștințe din cele mai importante domenii ale vieții, și răspunde la întrebările existențiale: cine suntem, de unde venim și încotro ne ducem, care este scopul nostru pe pământ...
Este adevărat că Biblia începe mai întâi cu descoperirea caracterului nostru. Dar acest lucru este spre binele nostru.
Vom cunoaște atunci că nu contează cum arătam, nu contează poziția noastră în societate, și nici starea noastră materială; ci ceea ce contează este caracterul. Acesta este singurul cu care plecăm de pe acest pământ; și el este cheia pentru un alt pământ.
Aceasta este fericirea, speranța și nădejdea noastră a tuturor.
Sa te muti din tara? Ai innebunit? Lasa lumea sa vorbeasca,tu sa fii sanatos! Eu nu vad nimic de ras,ba chiar e trist cata indiferenta exista in lume si ca oamenii au uitat de compasiune si se judeca doar in functie de diferente.
Tu trebuie sa il ai pe Dumnezeu intai de toate,apoi el iti va da increderea in tine cum se spune,sa poti sa muti si muntii,deci tu tine capul sus,nu te mai lasa calcat in picioare ca nu ai de ce.
Esti la fel de om ca si ei,nu ai nimic in minus,ei au niste minusuri la capitolul moralitate.
Lasa rusinea, nu mai cauta aprobare sociala, fii tu insuti asa cum te-a lasat Dumnezeu, o sa apara si partenera, dar intai trebuie sa crezi in tine si sa nu mai pui la suflet mizeriile altora.
Cred ca cea mai buna decizie pe care o poti lua la momentul de fata e sa te gandesti cum sa iti imbunatatesti statutul tau financiar pe viitor si sa uiti definitiv de femei pentru ca viata de unul SINGUR chiar COSTA si nu stiu s-ar putea sa ma insel nu stiu ce functie ai tu in fabrica respectiva, dar cu job-uri de genul NU AJUNGI NICAIERI
Eu ti-o spun prieteneste, stiu ce cauta o fata la un baiat, am exemplu in familie prietenul soramii la 20 de ani ma face praf pe orice criteriu la 20 si eu am 28, atat intelectual, financiar, criterii sportive numai zic ca ma bate si cu o mana cel mai probabil, asta se cauta vrei sa te minti singur, multe fete nu vor sa aiba de a face cu un ratat fara viitor si ambitie.
Nu e o rusine in a fi virgin la varsta aia, se mai intampla. Cazuri asemanatoare se intampla cand te axezi pe munca mai mult decat pe viata personala.
Fiecare face ce vrea, ei dau dovada de stupiditate prin a-si bate joc de tine.
Fa ce ai de facut in viata si nu te lua dupa ei, va veni si momentul cand se va intampla ceva, cand o sa intalnesti pe cineva.
Trebuie sa iei atitudine si sa tipi la astia care fac misto de tine altfel ramai ultima jucarie pentru ei
Mergi la un psiholog. Varianta mai eficienta, cred - mergi la o profesionista. Publi24 e prietenul tau. Use it! P.S. Colegii tai sunt niste cretini. P.S. 2 Pe termen lung, crede-ma ca sexul platit e cel mai ieftin.
Ce relație intimă frate?
Eu nici măcar nu am ținut de mână o fată vreodată.
Eu nu am îmbrățișat niciodată o fată.
Eu nu am sărutat niciodată o fată.
Eu unul nu am avut niciodată nici-un fel de contact cu vreo femeie!
Nici măcar nu am pupat pe obraz vreo fată până la vârsta de 28 de ani.
Plus faptul că pe tatăl meu cât a trăit nu l-a interesat niciodată de mine.
Efectiv el doar mă certa când eram mic și râdea de mine în public cu orice ocazie.
Eu unul sunt un caz pierdut dar repet după moartea tatălui meu în septembrie 2019 eu unul am urmat un tratament anti-depresiv cu pastile și niște prieteni de-ai mei vreo 3 - 4 cu care țin legătura din septembrie 2019 încoace sunt singurii care m-au ajutat să trec mai departe și să am motive să continui să trăiesc.
Știu că viața ta este tristă și îți mulțumesc mult că înțelegi prin ceea ce trec dar gândește-te la mine că nici măcar în mediul virtual nu a vrut vreo fată să discute cu mine din 2012 încoace de când am terminat liceul.
Sunt un pitic cu față de copil care nu a fost băgat în seamă niciodată de vreo femeie anume.
Efectiv sunt conștient de faptul că voi muri virgin mai mult ca sigur.
Că văd că pe lângă faptul că sunt timid, nu am avut nici norocul să se dea vreo fată la mine.
Sper totuși să nu trăiesc mai mult de 50 de ani că dacă ajung virgin la 50 de ani cu siguranță voi ajunge la casa de nebuni.
Te inteleg si eu sunt in aceiasi situatie ca a ta, ti-am zis prin sute de intrebari cum stau lucrurile, ti-am relatat raportul dintre mine la 28 si prietenul soramii la 20, tu ai calitatile alea sau cel putin cateva din ele la varsta ta -> ai macar o masina a ta, ai un job decent al carui prag salarial depaseste 3000-3500 ron, ai o facultate sau cel putin urmezi una, ai ambitie sa devii cineva, de prieteni si anturaj nu te mai intreb! ce mi-a relatat mie ala la 20 de ani ai lui la tigare futaiuri cu doua fete deodata in tabara lui de la taekwondo, imi venea efectiv sa intru eu in pamant de rusine! are el vreo vina > e mai scund decat mine si nu arata cine stie ce omul da crede-ma impune respect nu ai avea curajul sa te dai la el -> are el vreo vina ca a muncit sa ajunga cineva si acum culege roadele? eu zic ca NU!
Acum nu te mai demoraliza pune-te sa te culci si du-te la munca ca azi e luni, nu stiu ce sfat sa iti mai dau citeste CITATE DIN BIBLIE in seara asta )), evita pe cat posibil orice contact cu persoanele din vestiar si implicit din sectie care zici ca au ras de tine, cu toate ca nu stiu cum ai sa o faci in fine!
Cu ce o dau cotita? Nu mi se pare cine stie ce daca esti virgin sau nu la varsta aia, judec pentru alte chestii care tin de caracter daca e sa judec pe cineva, nu pentru ceva asa de banal. Fiecare cu curtea ma-si, nu cred ca ar trebui sa fie un factor chiar asa de grav. Ce e cert e ca in lumea asta si daca o faci si daca nu tot bataia de joc a cuiva esti. Nu ca m-ar interesa personal.
Ceva o fi in neregula dar nu sunt eu persoana care sa-si dea cu presupusul sau sa ma intereseze.
Tu esti cu capu' acum in miez de noapte, ce legatura are ce spui tu cu intamplarea lui din fabrica, fa-ma sa inteleg, oi mai fi si fata te pomeni? vorbi sa te afli in treaba pune-te o secunda in locul lui sa simti ce a simtit el in momentul ala cand au aflat aia ca e virgin la varsta aia! e vorba de faptul in sine ca nu e normal asa ceva, avand si presiunea pe umerii fiind el insusi constient ca e intr-o situatie rusinoasa sa mai afle si un grup de oameni de la un loc de munca! ce usor pare sa o dai acum in caractere si cacaturi, hai serios, cu ce il ajuta incurajarile tale, de ce nu te duci tu sa il fu ti daca esti fata?
Nu sunt fata.
Are legatura daca esti capabil mental sa vezi si opinia altcuiva si sa realizezi ca nu toti percepem situatia la fel.
Daca ai fi atent ai vedea ca nu am zis nicaieri ca nu e rusinos, am zis ca nu ar trebui sa fie un factor pentru care trebuie sa judeci pe cineva, ce o fi si el dar colegii lui dau dovada de stupiditate absoluta cand nu au ce face decat sa-si bata joc de cineva.
Ce caractere visezi? Nu am iesit din comfort ca sa-l alint pe tip, fiecare cu ale lui.
Si poate daca ai vorbi si tu mai educat ai fi luat in considerare.
Eu stiu chestia asta, ia-o tu logic.
Crezi ca daca prin absurd nu ar mai fi virgin, s-ar schimba situatia? Clar, nu.
Va fi cunoscut pentru chestia aia cat timp va fi acolo, iar prostii mereu isi bat joc oriunde ai fi.
Daca nu se poate munci in fabrica aia sa caute alt loc de munca, sa-si incerce sa rezolve problema si aia e.
Nu am ce sfat sa-i dau, se subintelege.
Cand nu ai intretinut relatii sexuale pana la varsta asta si nicio fata nu ti-a oferit afectiune cum crezi ca ar vedea o astfel de persoana viata - i s-ar parea inutila si fara rost nu, singuratate, depresie + absenta comunicarii cel mai important privarea de viata sociala, e normal sa te afecteze si DA ii dau dreptate prin comportament unii isi dau seama ca ai o problema grava
Cum am zis sunt in aceiasi situatie ca a lui doar ca mie personal jocurile de noroc sa spun asa ma fac sa ma mai trezesc dimineata pentru ceva ce intr-adevar imi lipseste si nu am experimentat niciodata, dar el, gandeste-te i-a murit tatal, practic NU COMUNICA CU NIMENI E AL NIMANUI, eu cel putin mai vorbesc cu parintii, foarte probabil sa o fi luat razna daca nu mai aveam nici familia langa mine, desi ma gandesc cu groaza la momentul cand o sa fiu nevoit sa traiesc chiar SINGUR
E destul sex si prin biblie, incest cit cuprinde... pana mea, dupa ce citeste elucubratiile alea il mai auzi ca si-a violat vreo verisoara, ceva. Mai bine nu.