| 2420 a întrebat:

Ieri la serviciu la finalul programului, colegii mei au râs de mine spunând că sunt un ratat deoarece nu am avut niciodată o prietenă la 28 de ani cât am în prezent.

Ei au spus că își dau seama de faptul că eu nu am avut niciodată o prietenă până la vârsta de 28 de ani din comportamentul meu timid și anxios.

Chestia este că băieții de pe celălalt schimb de la schimbul 2 tocmai veneau la serviciu atunci și au auzit discuția și au început și ei să râdă de mine de față cu toate celelalte muncitoare de pe schimbul meu care nu au zis nimic.

Eu în momentul acela am plecat în spatele benzii și m-am ascuns de ei ieșind la finalul programului din secție prin altă parte ca să nu ajung la vestiar în același timp cu ei.

Efectiv simt că nu vreau să mai trăiesc, mereu când sunt luat la mișto de un coleg la serviciu, orice aș zice aceștia îmi bagă repede replica "dacă erai șmecher aveai și tu măcar o prietenă" în toată viața ta.

Ce pot face să fiu mai tare de caracter și să fiu în stare să am o iubită pentru prima dată în viața mea?

Efectiv fac 29 de ani peste câteva luni și majoritatea fetelor din fabrica în care lucrez eu nici nu mă bagă în seamă.

Să mă mut din țară ca să fiu în stare să ascund faptul că sunt virgin la 28 de ani față de familie și restul?

Sau doar să mă mut în alt oraș să fac naveta acolo într-o fabrică unde nu este nimeni din orașul meu doar pentru a nu a mai afla nimeni din orașul meu de acest secret rușinos pe care îl am?

128 răspunsuri:
| IAR a răspuns:

Tu nu ai venit cu nici un sfat util ci doar ma injuri si chiar nu inteleg de ce esti asa furios pe cineva care incerca sa ajute pe altcineva.
Ca sa scoti nervii din tine dati doua palme sa-ti revii.
Cred ca tu ai mai mari probleme decat baiatul care a deschis acest topic.

| Jackpot2 a răspuns:

Mi am dat seama ca lucrezi intr o fabrica.De regula muncitorii nu prea scoala multă implicit și Gândirea lor e mai...în fine nu pune la suflet. Omule ESTI UN NOROCOS ca poți socializa. Un loc de munca ce presupune prezenta fizica impune socializare.Nu mai fi timid Fii și tu mai indraznet mai caterinca orice spune o gluma cum i fi ea cu siguranță va fi un om care va aprecia asta îți dau cuvântul meu de onoare.Asa am devenit mai sociabil la vârsta se 14 ani.Comunica omule îngroapă rușinea asta și timiditatea. Exteriorizeaza te te vei simți mult mai bine. Sper ca te am ajutat.Noaote bună Te pup

| Rockerrockin a răspuns:

Salut frate, in primul rand scapa de ganduri de genu "Efectiv simt că nu vreau să mai trăiesc", nu ajuta la nimic. In al 2 lea rand, castiga incredere in tine, fa ce iti place, fa ce te face fericit si un sfat, mergi la sala si incearca sa iti atinge un scop, care il vrei tu, doar asa o sa iti castigi putina incredere in tine, dupa usor usor o sa vezi ca fetele o sa vina fara sa cauti tu prea mult, incearca sa iti indeplinesti cea mai buna versiune a ta, nu conteaza ca ai 28 si nu ai prietena, sunt convins ca o sa iti gasesti pe cineva, timpul nu este pierdut, capul sus bro si asculta mi sfaturile fiindca nu am de ce sa iti zic de rau. Iti urez bafta si sper ca peste cateva luni sa revii cu un raspuns si sa imi zici ca dati ai gasit o prietena si un alt job(iti recomand sa iti schimbi mediul de lucru, mistoul altora nu o sa te ajute deloc). Bafta frate si capu sus!

| Rockerrockin a răspuns:

Daca ai nev sa vb cu cineva lasa mi un Instagram sau ce vrei tu, te pup ai grija bro

| 2420 explică:

Trist este faptul că am început să tremur în timpul programului numai când văd femeile din linia mea că se uită la mine câteodată și încep să râdă fără motiv.

Ieri de exemplu am fost cu niște prieteni prin oraș și deși am jucat tenis de masă, biliard etc într-un PUB, la un moment dat am început să tremur deoarece alți doi tovarăși de-ai mei au venit cu iubitele lor și în timp ce eu jucam șeptică cu alți băieți, acei doi băieți râdeau și glumeau cu iubitele lor iar pe mine m-a cuprins o stare de tremur și depresie de nu m-am mai putut bucura de nimic.

Ce sfaturi ai pentru mine?

Am doar 1700 RON salariu lunar în fabrica în care lucrez eu și de când a murit tati în septembrie 2019 eu abia reușesc să mă descurc în familie cu banii aceștia, noroc cu bonurile de masă că mai scutesc bani dar chestia este că mă tem pe viitor de o depresie puternică chiar cu impact de sinucidere deoarece nimeni nu înțelege prin ce stări trec mai ales la serviciu unde colegii mei sunt niște miștocari fără pereche.

P.S.: Îți mulțumesc mult pentru sfaturi și îți urez mult succes în tot ceea ce îți propui

| TLF92 a răspuns (pentru 2420):

Dupa cum te-ai descris, crede-ma nici sa ma bati nu stiu ce sfaturi sa iti mai dau, poate nu esti atat de ciudat daca zici ca ai prieteni cu care iesi la PUB, gandeste-te eu de 10 ani nu am mai iesit cu cineva la o bere sau biliard! cu atitudinea asta de caine fricos iti garantez ca o sa mori 100% singur! eu unul nu am problema asta sa tremur cand vorbesc cu fete la locul de munca, ca doar nu ma mananca, macar atat decat deloc. Pe adevar, cred ca si daca arati impecabil ca baiat cu salariu de 1.700 ajungi sa dai la laba toata ziua, prietena vise, doar sa gasesti una care sa te iubeasca pentru ce esti tu ca om, dar raritati in ziua de azi! pe scurt esti terminat din toate punctele de vedere, ai nevoie de un psiholog sa te aduca in rand cu lumea sa nu iti fie frica sa comunici cu ei in primul rand, vad ca ai mai multe probleme NU DOAR UNA

| UniData a răspuns:

Piticot ce tare e in gura online si in realitate nu e in stare lege 2 cuvinte laughing