| BuBuRuZaForEver a întrebat:

Ieri m-am certat cu mama mea, e indiferenta fata de mine! Asta simt eu, pe fratele meu il are hopa, hopa iar pe mine stai jos! Ce pot face sa nu ma mai certa? Sau cum pot sa fac sa nu le dau importanta, ca amandoi vorbesc, si eu parca nu exist?

Răspuns Câştigător
| simf a răspuns:

Stai linistita, e un mod de a te pedepsi, o mama NU POATE FI INDIFERENTA la nimic ce tine de copilul ei. gandeste-te cu ce-ai suparat-o, cere-i iertare si nu-i cere la schimb nimic. ea iti va spune ce anume a suparat-o mai tare si eventual iti va cere sa-i promiti ca nu se mai repeta.
ca sa nu te mia certi cu mama ta incearca s-o intelegi si, cand nu poti, taci si asteapta sa-i treaca furia. daca o intrebi peste o zi de ce s-a comportat asa iti va spune. nu-i face reprosuri (nu-i zici "tu mereu tipi la mine", ci ambalezi diplomatic si-i zici "mie nu-mi place cand ridici tonul, am impresia ca nu mai vrei sa discutam") si zambeste-i mult, spune-i c-o iubesti sau ca esti mandra de ea, arata-i cat te bucura cand face ceva pentur tine. vei vedea ca in timp de tine va fi mai apropiata decat de fratele tau, cum e si firesc.

7 răspunsuri:
| Simo0 a răspuns:

Sincer,eu cred că, trebuie să o iei pe mama ta deoparte, şi să îi spui ce simţi.Şi să îi spui ce te deranjează şi spune-i să încerce să se schimbe.

| pisikutza a răspuns:

Buna! Imi pare rau ca esti pusa in situatia asta.Cred ca ar trebui sa vorbesti deschis cu mama ta si sa i spui cea ce simti.

| Akuma a răspuns:

Daca pe fratele tau il accepta si pe tine te respinge ne putem da seama de 2 chestii : 1-esti adoptata; 2-esti urata.singura chestie pe care o poti face este sa-ti schimbi sexul

| lora3u a răspuns:

Incearca sa vb cu ei sa lamuresti situatia, sau trateaza-i si tu la fel - cu indiferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!happy
Asa cum ti-au spus si ceilalti, incearca sa vorbesti cu mama ta despre ceea ce simti. daca nu te va intelege, destainuie suferinta ta unei prietene, poate te va ajuta.happy
Daca nu reusesti, fi indiferenta si rece. Poate ca mama ta va simti aceasta ``raceala`` si va incerca sa afle ce ti s-a intamplat.
Atunci cand vorbesc, prefa-te ca nu iti pasa: scrie mesaje, asculta muzica in casti, vorbeste la telefon etc, trateaza-i cu aceeasi indiferenta.happy
Sper ca te-am ajutat!happy Multa bafta!happy

| Katherinna a răspuns:

Sa vorbesti cu sinceritate si calm cu mama ta

| Lauraquestion a răspuns:

Nu stiu