| IubesteEa a întrebat:

Ieri s--au luat niste proaste de mine de 8-9 ani si eu am 14 ani si le-am injurat apoi am cedat si aruncau cu o sticla in mine apoi m-am dus la fratele meu cu prietenului lui care a fost fostul meu iubit asa si i-am zis si fostul ma aparat le injura si am zis eu o gluma si au inceput sa rada si el radea si se uita la mine dar radea rau si eu la fel si am si vorbit apoi la pus pe fratele meu sa dea cu mingea in mine voi ce credeti o mai tine la mine? eu am renuntat la el desi si el si uite acum ...frumos dau funda la cel mai frumos raspuns! si tot se uita la mine si imi zambea!happymersi!:X

Răspuns Câştigător
| CauseMusicMakesMeFree a răspuns:

Din comportamentul lui se intelege ca inca tine la tine...mai ales daca ati avut o relatie destul de lunga(gen 4-5 luni sau chiar mai mult) sh daca ar vrea sa te uite tot nu ar putea! eu totusi zic ca tine la tine deoarece si eu am trecut prin asta sh desi ma despartisem de EL cu un an in urma el tot tinea la mine, imi lua apararea si spera ca intr.o zi o sa ne impacamwinking

7 răspunsuri:
| LexieG a răspuns:

Din descrierea ta eu cred ca inca te place.E clar ca inca mai simte ceva pentru tine.Insa acum depinde ce simti tu. Daca inca mai simti ceva pentru el te-ai putea impaca cu el, fiindca din cate vad este un tip grijuliu si protector. Funda?

| XtmCamiii a răspuns:

Poate el mai are sentimente pentru tinewinkingsi cred ca vrea sa fiti din nou in preuna big grin
daca tea aparat si iti vb frumoshee hee
succes [x]

| gabriella85 a răspuns:

Nu stiu daca mai tine la tine dar este limpede ca are o anumita simpatie.pup

| WolfGirl a răspuns:

Nu prea inteleg mare lucru din ce ai scris acolo. sorry. Incearca sa nu mai scrii totul intr-o singura propozitie.

| Rebbbeca a răspuns:

Se poate si nu se poate.Se poate sa tina la tine iar sau se poate sa fi facut asta pentru ca era fratele tau. Poate iti zambeste pentru ca te vede trista sau dastea.Chiar nu stiu dar se poate.Nimeni nu poate citi sentimentele

| Happy_1550 a răspuns:

Poate in sufletul lui mai exista o ramasita de iubire pentru tine, dar nu destul de multa pentru a fii din nou impreuna. Dupa cum l-ai descris asa pare. Din moment ce este prieten cu fratele tau, incearca sa aflii prin intermediul fratelui tau daca te mai place. Eu am incercat si mi-a iesit. Incearca! Nu ai ce sa pierzi. happy Fundita?

| ramona_8537 a răspuns:

Poi daca ati avut o relatie serioasa nu poate sa te uite ata de repede mai ales daca va iubeati...happy. daca e asa parerea mea este ca in adancu sufletului el are un lco deschis in inima si pentru tine.de aceea se uita asa furmos al tien doar ca nu rvea sa stii fiindca ai zis ca nu mai ti al le si atunci el s-ar simti jenat de accea mai afce si afza urate.dar daca intre voi a existat numa o vrajeala de scurta durata.sar putea sa nu simta absolutnimica pentru tine dar a facut gestu acela pentur ca esti sora prietenului sau sau deoarece te crede cu adevarat p pietena bunahee hee. sper ca te-am ajutat.:*:*