Salut! ai ceea mai frumoasa poveste pe care am citit-o! cu siguranta esti o fata frumoasa care la vrajit pe acest baiat! fostul tau iubit te iubeste nu ca tine, te mai iubeste inca si crede-ma dupa ceea ce ai zis si tu mai ti unpic... dar faptul ca baiatul tine la tine foarte mult inseamna ca tu pentru el esti o faptura importanata! mult noroc cu baiatul
Te-as sfatui sa faci ce iti zice inima dar acum faci cum crezi ca e mai bine. fundita? plzzz
Draga Flori, te anunt cu respect ca nu am inteles nimic!
Nu ai ortografie, gramatica si nici nu stii sa te exprimi. Ai reusit sa faci o propozitie foarte lunga care nu are nici un sens.
Felicitari!
Buna
Draguta intre voi doi nu mai e nimic.Adica fostul e fost. Welcome in the future!
Dar daca te mai intalnesti cu el, nu-l bagi in seama.Astfel ii platesti cu aceeasi moneda.
Cu fratele tau, hmm e totusi din familie si merita sa vorbesti cu el(dar nu despre incidente ca acestea).
Iar pe "proastele" elea sa "don't give any..."sti tu . Copii din ultimul timp nu mai sunt ce sunt...
De mine se luau doi tanci de 6 ani care ma faceau in toate felurile ... apoi i-am speriat si amenintat si nici nu se mai uita la mine .
Faza cu betele n-o inteleg
Dar sper ca te-am ajutat
Pai
Eu zic ca inca te palce din moment ce rade cu tine si se uita in acelasi timp la tine...etc
Nu`ti pierde sperantele.inca te place
Eu sunt baiat eu stiu cum gindesc baieti
eu nu as mai tine la tine si eu am avut o prietena si am fost prima oara cu ia am tinut la ia da a doua oara am fostul cu ia numa asa sa fac sex cu ia si crede-ma asa o sa faca si el daca ai facut-o cu el nu mai ai ce pierde poati sa te impaci cu el ok
Eu cred ca iti ramane un singur lucru de facut: apuca-te de invatat limba romana!
Pai draga flori poate ca te mai place inca si vrea sa fiti din nou impreuna pentru ca altfel nu se comporta asa cu tine
Incearca sa vorbesti cu el si daca se intampla ceva "serios" il intrebi de ce se comporta asa. In ceea ce priveste raspunsul lui Nachtimoktober, cred ca are dreptate
Nu te mai gandi si fii copil atat cat poti
Fata...daca intr-adevar ai 14 ani, eu zic ca ai trait in zadar pana acum. Lasa iubitii si romantele si pune mana pe o carte (si nu ma refer aici la o carte de joc) si invata sa scrii corect si sa te exprimi in limba romana.Sincer...nu vreau sa cred ca generatia ta reprezinta viitorul!