E de rau, bate tu cuiul ala mai bine, ca oglinzile sunt scumpe.
Este gresit sa te bazezi pe superstitii, sunt lucruri legate de credintele vechi si de vrajitorii, ori noi suntem crestini, nu?
Hmm, ma intreb cat de crestini suntem totusi.
Domnul fie cu tine.
Numai in doua? FIX IN DOUA? uau, cat de tare... daca ai iubit/prieten/sot, orice de acest gen, s-ar putea ca oglinda sa semnifice o inima care s-a crapat in doua deci...despartire,daaar probabil ca nu e asa:-J ziceam si eu, sti tu, tot ce e posibil
Din punctul meu de vedere nici-o semnificatie.
Nu cred in ce se spune, atunci cand se sparge oglinda.in mod sigur nu o sa ai 7 ani de ghinion.
Din poza pe care o am in fata se reiese faptul ca esti destul de mare sa iti dai singura seama.
Nici eu nu cred:D ia arunca o privire aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67276
Sunt tot felul de superstitii.Mi s`a intamplat si mie, si n am vazut o diferenta...Imi mergea la fel(si bine si mai putin bine)
Superstitii! deci le urasc! stiu pe cineva care lucreaza la o fabrica de oglinzi si a spart zeci de oglinzi dar nare nici pe naiba are o familie reusita si are si noroc atata cat ii trebuie na avut parte de nicio nenorocire sau ceva de genul asta asa ca stai linistita :X
Superstitii.insa am vz o emisiune la televizor cu superstiile.cica daca spargi oglinda trebuie sa lasi mi se pare cioburile 7 ore asa.pe urma se le aduni. zice ca ai ghinion 6 sau 7 ani daca nu le lasi...parca asta e
E o superstitie, se spune ca nu te vei marita 7ani, dar eu sincer nu prea cred...casatoria nu depinde de la o oglindadar si eu am spart azi dimineata o oglinda, asa ca stai linistita, se mai intampla si cu altii
Mi Sa spart oglinda in sera asta CE inseamna e de Rau? Atentie a cazut singura