Doamne fereste, doar din acest motiv te-a batut? tatal tau are nevoie de o lectie, dar nu se poate asa ceva, cineva trebuie sa-i explice ca bataia nu e rupta din rar, si macar daca o meritai, dar asa. ce vina ai tu ca poate erai obosita si din greseala ai cerut alta prajitura, nu trebuie sa-i permiti asa ceva tatalui tau, explica-i cu calm ca nu e bine ce face, ca mai tarziu o sa-l urasti pentru asta.si daca nu intelege ameninta-l ca pleci d acasaa si poti face asta fucind o zi 2 la vreo matusa la bunici. dar nu se poate asa ceva, nu vreau sate invat la rau dar totusi o fi el tatal tau dar nu se poate comporta asa ca doar nu traim in evul mediu cand se credea ca bataia ajuta la ceva...cat despre fundul tau este o crema "tetraciclina"e foarte buna, nu e scumpa daca nu o ai si iti trec ranile si nu lasa urme.fii tare! app esti buna sa ne zici si noua cati ani ai? te rugam.
Te rog spune-mi c-ai glumit! am citit de doua ori ca nu-mi vine a crede sorry, daca e adevarat.Nu stiu ce sa pui, decat sa zic ceva gresit(ma gandeam la gheata)dar poate racesti, mai bine nu. O sa-ti spuna alti utilizatori care se pricep.Mama ta unde e?
Vaii !
Doar pentru o amarata de prajitura?
Mama ta ce zice despre asta?
Cere-i ei ajutorul!
Nu se poate asa ceva.Cat despre durere incearca sa dai cu o crema!
bye
Buna! Dumnezeule, povestea ta e incredibila! Scuze pentru ce o sa-ti spun, dar tatal tau are o problema grava.Sa isi bata copilul pentru o amarata de prajitura? Pune-ti putina gheata peste vanatai si cere-le ajutorul mamei sau bunicilor tai, pentru ca aceasta situatie nu mai poate continua.In cel mai rau caz, suna la Protectia Copilului.Mult succes
Nu pot sa cred. Cum poate sa faca asa ceva doar pentru o prajitura. Mi se pare debil psihic. Trebuie facut ceva in privinta asta. Vorbeste cu mama ta, cu ceilalti membri ai familiei. Trebuie facut ceva.
Daca asta ar fi adevarat nu cred ca ai spune asta aici.pe TPU.si chiar daca ai avea nevoie de ajutor pentru fesele tale tot nu cred ca ai spune asa ceva... ce urmeaza sa spui? ca te; a violat si ai nevoie de ceva pentru vagin?
Se spune ca bataia e rupta din rai, dar nu in halul asta daca e adevarat ce spui asta nu e bataie e tortura din vremea inchizitiei am dat si eu o palma copilului meu si dupa aceia mi-a parut rau nu te sfatuiesc sa pleci de acasa nu e bine, dar vorbeste cu cineva in masura sa-l opreasca pe tatal tau (politie protectia copilului)asa ceva nu se poate... e adevarat? nu-mi vine sa cred dumnezeule...
Spune cum il cheama, mergem la Protecita Copilului, nu are dreptul sa bata un copil, o palma peste fund, nu tare, e altceva, dar cu cureaua? Vorbeste cu mama ta sa sune la Protecia Copilului, pentru o amarata de prajitura sa te bata? Imi pare rau sa-ti zic, dar tatal tau are probleme la mansarda.
Mai fata poate are dreptate si cand a zis jumatate de ora se referea ca a batut-omult! Scumpica imi pare foarte rau! Cum au spus si ceilalti pune ti ceva rece peste vanatai si da te cucrema de galbenele sau orice crema ai! Daca ti se mai intampla asta suna la Protectia Copilului! Nu ii poti da voie sa ti faca asa ceva! Sper sa te faci bine
Imi pare tare rau sa citesc asa ceva, nu-l judec pe tatal tau, dar este dement. pune comprese cu apa rece, cu gheata mi-e teama sa nu racesti. Fii tare. Am vazut ca esti nou pe TPU, te mai astept si cu alte intrebari. Sanatate.
Dar, sa stii ca daca ai spus o poveste aiurea, doar ca sa ne impresionezi si sa vezi ce raspunsuri primesti, atunci inseamna cu nu esti serios. Ce ma determina sa spun acest lucru? Este faptul ca daca tatal tinea mortis sa te bata, de ce era necesar sa-ti dea pantalonii jos, nu te putea bate si peste acestia? Te-a batut o jumatate de ora, exact o jumatate de ora...ma gandesc ca dupa asa o bataie el trebuie sa fi fost foarte extenuat, iar tu lesinat/a, daca nu mort/moarta. Si inca ceva, daca cofetaria este peste drum, de ce nu te-a trimis cu prajitura inapoi, sa o schimbi, sau sa cumperi alta, si de ce a luat numai o prajitura, voia sa manace numai el? Daca am gresit ca am interpretat asa, scuza-ma, dar mi se pare totul anapoda.
O doamne. ce tata e ala care isi loveste copilul in asa hal? :O:O ii o simpla greseala. de ce nu s`a dus el sa cumpere? asa de lene i`? lui nu i s`a intamplat niciodata sa greseasca? si inca ceva. mama ta nu are niciun cuvant de spus? imi pare rau pentru tine >
Citi ani ai? ce poti sa faci? daca nu reusesti sa vb cu tata nu ai decit sa te adresezi Protectiei copilului.Sincer parca nu mi vine sa cred ca te a batut numai pentru asta dar oricum nu este cazu sa te bata asa,,/
Am ramas fara cuvinte de cele auzite, am si eu doi copii si orisice ar fi facut de gresit nu le-am batut niciodata si nici nu o sa o fac vreodata, este normal si firesc sa mai gresim si noi. Sa bati un copil o jumate de ora :-o pentru nici un motiv din lume nu se face asta. funduletul tau o sati treaca dar in sufletul tau vei uita sau vei ierta? :-s
Data viitoare nevasta sa-l roage pe sot sa-ti scrie numele cu litere de tipar la orice produs cand te trimite dupa cumparaturi.
Doamne! Pentri o prajitura?! Nu vreau sa ma gandesc la cat de tirana e viata ta! Vorbeste cu mama ta, iar daca nu ai, vorbeste totusi cu cineva de incredere, nu se poate continua asa. Poate fi mai rau nu crezi?!
Multumesc mult de tot, am 11 ani, dar nu am tetraciclina, am incercat sa-mi pun si nu mi-a trecut...mama tine cu tata sa matusile si bunicii sunt la tara, nu stji nr de telefon la Protectzi Copilului si mi-e frica sa incerc ca ma prind parintzii.
Te exciti? Ai mai pus o intrebare in care ai spus ca ai 7 ani ...cum cresc unii...
Unu la mana :nu stiu Doi la mana:sa stii ca ceea ce ti-a facut el, mai ales din cauza motivului stupid, este o grava incalcare a drepturilor copilului! Spune-i mamei tale si cere-i sa faca o plangere, in caz ca ea zice ca merita-i(nu este exclus din moment ce in perioada copilariei lor copiii erau batuti crunt, si erau de multe ori considerati buni de nimic de catre parintii lor), spune-i unui prieten sau unui cadru didactic.
RODI8817 întreabă: